Vega 11'in.dri
neyin driverından bahsediyorsun
hayır ilk geldiğinden bu yana kullanıyorum nasıl kurarım yardımcı olurmusunVega 11'in.
AMD Radeon Softwareden bahsediyorsan onu indirdimVega 11'in.
Radeon software'den güncelleme kontrolü yapar mısın?hayır ilk geldiğinden bu yana kullanıyorum nasıl kurarım yardımcı olurmusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD Radeon Softwareden bahsediyorsan onu indirdim
güncelleme kontrolü nasıl yapacagımAnakart<<Buradan işletim sistemini seç ve
VGA Drivers
AUDIO
LAN
Chipset
SATA
Yazanları indir tek tek kur. Her kurulum sonunda yeniden başlatmak isteyecek her seferinde yeniden başlat ki sıkıntı çıkmasın.
Vega 11<<Buraya gir oradan windows 10 64bit seç ve en üsttekini indir.
Radeon software'den güncelleme kontrolü yapar mısın?
Eğer güncelleme tamsa vega 11 yazdığımı değil de anakart driverlarını indir.
masaüstüne sağtılkadığımda radeon ayarkarı yokMasaüstüne sağ tıkla radeon ayarlarına gir.
Yukardan ev sekmesine gir sonra sağ taraftan sürücü ve yazılım kısmından güncelleştirmeleri kontrol et indir ve sonra yükle.
O zaman yüklememişsin yazdıklarımı yaparsan sorun kalmaz. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvmasaüstüne sağtılkadığımda radeon ayarkarı yok
Anakart<<Buradan işletim sistemini seç ve
VGA Drivers
AUDIO
LAN
Chipset
SATA
Yazanları indir tek tek kur. Her kurulum sonunda yeniden başlatmak isteyecek her seferinde yeniden başlat ki sıkıntı çıkmasın.
Vega 11<<Buraya gir oradan windows 10 64bit seç ve en üsttekini indir.
Radeon software'den güncelleme kontrolü yapar mısın?
Eğer güncelleme tamsa vega 11 yazdığımı değil de anakart driverlarını indir.
vga kurarken hata 206 veriyor ÖNCEKİ BİR YÜKLEME VEYA GÜNCELLEME BEKLEMEDE OLDĞUNUNDAN YÜKLMEME İŞLEMİ DEVAM EDEMİYOR diyrO zaman yüklememişsin yazdıklarımı yaparsan sorun kalmaz. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Ne yapılacağını bilmiyorum ama kapatıp yeniden açarsan kurmaya devam edebilirsin. Vga sıkıntı çıkarırsa kurmana gerek yok.vga kurarken hata 206 veriyor ÖNCEKİ BİR YÜKLEME VEYA GÜNCELLEME BEKLEMEDE OLDĞUNUNDAN YÜKLMEME İŞLEMİ DEVAM EDEMİYOR diyr
1080P ultrada olmaz.ne kadar mesela cs düşük grafikler 40-80 alıyorum ram ve ekran kartı aldığımda aynen düşük grafiklerde kaç fps alrım