- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
Reis bunu ben bile görüyorsam ve 81 mio veya 84 mio görmüyorsa. Nedim daha.Haklısın.![]()
Reis bunu ben bile görüyorsam ve 81 mio veya 84 mio görmüyorsa. Nedim daha.Haklısın.![]()
Halkın %51 i görmüyor yada görmek istemiyor.Reis bunu ben bile görüyorsam ve 81 mio veya 84 mio görmüyorsa. Nedim daha.
Halkın %51 i görmüyor yada görmek istemiyor.![]()
Cok saglam. Deep humor. O Musik bitiriyor beniDurum aynı böyle.![]()
Tam komedi filmi gibi ülkeyiz.Cok saglam. Deep humor. O Musik bitiriyor beni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Özel firmalar biraz fazla para almıyor tüm ödenen ücreti alıyor ne kiralamasından bahsediyorsun.Yaptıkları icraatları kiralatıp daha fazla yapıyorlar ama haklısın özel firmalar biraz fazla para alıyor.
Eğitime, üretime, bilime ve sanayiye birçok icraatları var.
Sadece yol yapılmıyor merak etme. Senin ve benim de bilmediğim bir çok icraat var.
üretim lazım ama fındıkdan başka üretimimiz yok o kadar vergi ile devlet anca yeni araba çıkartıyor......Boş sohbet yapmayın ''doları düşüremeyiz düşürsek yine artar'' filan demeyin berat redflag esprileri yapmayın ben tek bir şeyi merak ediyorum neler oluyorda dolar yükseliyor? Biz doları düşürmek için bir şey yapabilir miyiz?
Son yıllarda satılmış onlarca fabrika varken yüzlerce yeni yapılmış var.Özel firmalar biraz fazla para almıyor tüm ödenen ücreti alıyor ne kiralamasından bahsediyorsun.
Daha geçen osmangazi köprüsünden yeterli insan geçmediği için devlet kasasından bilmem kaç milyon TL verdi.
Ayrıca cidden nasıl icraat var diyebiliyorsunuz.
Son yullarda satılmış 10 larca fabrika varken
Milyonlarca okumuş işsiz varken