staj yeri nereyi seçmeliyim ?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,107
selamlar dostlar 11. sınıfım meslek lisesi okuyorum bilişim bölümü bu sene sonunda staj yeri seçeceğim sizce nereyi seçmeliyim teknolojik anlamda vatan pc olur itopya olur teknosa vs sizce nereyi seçmeliyim kafam karışık biraz şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim

Öyle yerlere girmen çok zor. Genelde adı duyulmamış yerlerde staj yaparsın çok iyi bir öğrenci değilsen.

Öyle yerlere girmen çok zor. Genelde adı duyulmamış yerlerde staj yaparsın çok iyi bir öğrenci değilsen.
alan derslerimde sorun yok kültür derslerim pek iyi değil öğretmenlere falan sordum siz mi yerleştiriyorsunuz yoksa biz mi başvuruyoruz diye siz başvuruyorsunuz dediler yakınlarda AVM var orada bir teknoloji mağazasına bakarım diye düşündüm neyse bakacağım artık

Bilgisayarla ilgili yerlere gircen onu anladım da vatan bilgisayarda veya teknosa da ne iş yapcan onu anlayamadım. Çevrende kurumsal anlamda bilgisayar tamirleri bilgisayar işleri yapan bi yer varsa bence oralara git daha çok şey öğrenirsin.

Bilgisayarla ilgili yerlere gircen onu anladım da vatan bilgisayarda veya teknosa da ne iş yapcan onu anlayamadım. Çevrende kurumsal anlamda bilgisayar tamirleri bilgisayar işleri yapan bi yer varsa bence oralara git daha çok şey öğrenirsin.
staj göreceğim işte maksat paramı kazanmak amaç işte dediğim gibi bakacağım artık bir şekilde bir yere girerim herhalde staj yapmadan olmaz

Abimde harita mühendisliği bölümünü meslek lisesinde okudu 10.sınıfın 90 tatilinden staj yapmaya başladı lise bitene kadar 5-6 yerde çalıştı, daha tam lise bitmeden mühendis olarak çalışmaya başladı 1 yıl çalıştıktan sonra babam üniversiteye gidip diplomaya almaya zorladı sonra abimde işi bırakıp 2 yıllık üniversite kazandı ve diplomasını aldı. Genelde arkadaşları iş bulmakta zorlanırken abimin tecrübesi çok olduğundan 4 yerden iş teklifi geldi. Yani demek istediğim şimdiden parayı falan düşünme, para kolay olabildiğince tecrübe edinmeye çalış.

Abimde harita mühendisliği bölümünü meslek lisesinde okudu 10.sınıfın 90 tatilinden staj yapmaya başladı lise bitene kadar 5-6 yerde çalıştı, daha tam lise bitmeden mühendis olarak çalışmaya başladı 1 yıl çalıştıktan sonra babam üniversiteye gidip diplomaya almaya zorladı sonra abimde işi bırakıp 2 yıllık üniversite kazandı ve diplomasını aldı. Genelde arkadaşları iş bulmakta zorlanırken abimin tecrübesi çok olduğundan 4 yerden iş teklifi geldi. Yani demek istediğim şimdiden parayı falan düşünme, para kolay olabildiğince tecrübe edinmeye çalış.
teşekkür ederim saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,718
Üyeler
186,778
Son üye
user437548
Geri