Serhat ''FurBauZz''
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 694
smsund mı oturuyorsunNe Alabilirim Sıfır/2.el
Amacım ATS ve ETS2 de keyifli tır sürme hissi vermesi
2.el Bakarsanız Samsun'dan olsun
Sıfırda bakabilirsiniz
smsund mı oturuyorsunNe Alabilirim Sıfır/2.el
Sıfırda bakabilirsiniz
konuyu takip edebilirsin önemli bildirim geldiğinde bakarsın önerilere1 saat önce evde yapma videoları izledim potansiyometre arduino falan kullanıyordu bende vardı başladım yapmaya çok umutlanmıştım sonra bir baktım ch340 olanlar dfu moduna geçmiyormuş ve benimkide ch340 hayallerim yıkıldıbanada önerir misiniz?
konu zaten yukarda mesajlar yazılıyo aktif bir konu mesaj kasmak için up yazmaup up up
bu zaman da o fiyata biraz zor dostumNe Alabilirim Sıfır/2.el
Sıfırda bakabilirsiniz
atakumHemşeri
hangi ilçe?
bende atakumatakum
düşmesin aşağıya diye yazmıştım mesaj kasmak ne alaka bende arıyorum böyle bir direksiyon konuyu takip ediyorum ben yazdığımda aşağıdaydı çünkükonu zaten yukarda mesajlar yazılıyo aktif bir konu mesaj kasmak için up yazma
faakültenin ilerisinde oturuyorum ben belki bilirsin çakırlar korusu civarıbende atakum![]()
sürekli takip ettiğim bi logitech g29 kanalı var imreniyorum gerçekten çok pahalıKeşke fiyatlarıda tuzlu olmasa Logitech direksiyonların
biliyorum çakırlar korusuna birkaç kez gelmiştimfaakültenin ilerisinde oturuyorum ben belki bilirsin çakırlar korusu civarı
türkiş tarafları evet uzağızbiliyorum çakırlar korusuna birkaç kez gelmiştim
biraz uzağız ama
https://www.youtube.com/channel/UCQvqWrkEHXWoOeocjiw8_KA çok imreniyorumfaakültenin ilerisinde oturuyorum ben belki bilirsin çakırlar korusu civarı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sürekli takip ettiğim bi logitech g29 kanalı var imreniyorum gerçekten çok pahalı![]()
bu arada imzanda yeni sistem demişsin sistem mi topladıntürkiş tarafları evet uzağız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.youtube.com/channel/UCQvqWrkEHXWoOeocjiw8_KA çok imreniyorumo driftlere hayran kalıyorum cidden
gelicek inşallah biriktiriyorum birşeyler var aklımda 2060 2070bu arada imzanda yeni sistem demişsin sistem mi topladın