T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
HP olanı al Cherry bu bütçeye çok zorHadi ya, kim yapmış? Malum sanırım search kısmı bozuk "galiba" güncelleme ile düzeldi mi bilmiyorum.
HP olanı al Cherry bu bütçeye çok zorHadi ya, kim yapmış? Malum sanırım search kısmı bozuk "galiba" güncelleme ile düzeldi mi bilmiyorum.
https://donanimarsivi.com/forum/kon...ce-kahverengi-6yw75aa-alinir-mi.166763/page-2 bu arkadaş 500 e almış yokmu 500 e bana ?Forumda incelemesini yapan var
Gelsin klavye de aydınlatsın bizi, internette Cherry yazıyor sanırım.https://donanimarsivi.com/forum/kon...ce-kahverengi-6yw75aa-alinir-mi.166763/page-2 bu arkadaş 500 e almış yokmu 500 e bana ?![]()
Cherry ise AW76AW768 e bbGelsin klavye de aydınlatsın bizi, internette Cherry yazıyor sanırım.
Tam olarak öğrenelim bizde, Cherry değilse kötü olur.![]()
Değilse iade hakkım var di'mi? Daha önce hiç ürün iade etmedim sebep falan soruyorlar mı? Ne derim sorarlarsa?Gelsin klavye de aydınlatsın bizi, internette Cherry yazıyor sanırım.
Tam olarak öğrenelim biz de, Cherry değilse kötü olur.![]()
İnternetten aldığın her üründe koşulsuz şekilde 14 gün iade hakkın var.Değilse iade hakkım var di'mi? Daha önce hiç ürün iade etmedim sebep falan soruyorlar mı? Ne derim sorarlarsa?
Anladım, @Tost Kayaoğlu reis şu incelemeyi bir bulsa, okusak da aydınlansakİnternetten aldığın her üründe koşulsuz şekilde 14 gün iade hakkın var.
Anladım, @Tost Kayaoğlu reis şu incelemeyi bir bulsa, okusak da aydınlansakbende bayağı merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis offline, ben baktım ama bulamadım incelemyi.
donanimarsivi.com
CherryCherry ise AW76AW768 e bb![]()
Gelsin klavye de aydınlatsın bizi, internette Cherry yazıyor sanırım.
Tam olarak öğrenelim biz de, Cherry değilse kötü olur.![]()
donanimarsivi.com
Amazon Black Friday indirimleri yapıyordu değil mi? 550 ye düşse var ya, off off. Fenalık.İnceleme - Omen Encoder Mekanik Klavye İncelemesi
Selamlar. Yeni almış olduğum klavyenin incelemesini sizlerle paylaşmak istedim. Özellikler: *Cherry MX Brown Mekanik anahtarlar, *Kırmızı ve Beyaz Led Aydınlatma ( W,S,A,D tuşları beyaz. diğer tuşlar kırmızı). *Full N-tuş Rollover ve %Anti-ghosting, *F1’den F5’e kadar 5 tuş makro desteği...donanimarsivi.com
Cherry
AW768 in cenaze namazı yarın 9.00 da konu dışı mahallesinde yapılacaktır
İnceleme - Omen Encoder Mekanik Klavye İncelemesi
Selamlar. Yeni almış olduğum klavyenin incelemesini sizlerle paylaşmak istedim. Özellikler: *Cherry MX Brown Mekanik anahtarlar, *Kırmızı ve Beyaz Led Aydınlatma ( W,S,A,D tuşları beyaz. diğer tuşlar kırmızı). *Full N-tuş Rollover ve %Anti-ghosting, *F1’den F5’e kadar 5 tuş makro desteği...donanimarsivi.com
YapıyorAmazon Black Friday indirimleri yapıyordu değil mi? 550 ye düşse var ya, off off. Fenalık.
Tostum, bir sorum daha var. Çok önemli. Seni çok sevdiğimi biliyor muydun? 20sn sonra imzama bak.Yapıyor
ve düşer