somoncum
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,521
Allah herkeze bu monitör gibisinden nasip etsin ama ben 27 üstüne çıkmayın diyen tayfacılardanımaynen bu kral. iki tane bu version kismet oldunda alicam.
Allah herkeze bu monitör gibisinden nasip etsin ama ben 27 üstüne çıkmayın diyen tayfacılardanımaynen bu kral. iki tane bu version kismet oldunda alicam.
fark etmez 32 inc cok iyi ve iki tane alirim , hayirlisi. bi ekran oyun icin. ikinci ekran youtube ve twitch veya discord icinAllah herkeze bu monitör gibisinden nasip etsin ama ben 27 üstüne çıkmayın diyen tayfacılardanım![]()
Abi bende çok istiyorum şuan kullandığım Samsung CFG73 24 inç 2022TL almıştım o zamanlar TN panelli Asus 27 inç 144Hz 1Ms alma imkanım vardı. Gittim paneli kaliteli olsun dedim aradan 4 ay geçti ölü piksel çıktıfark etmez 32 inc cok iyi ve iki tane alirim , hayirlisi. bi ekran oyun icin. ikinci ekran youtube ve twitch veya discord icin
kalite önemli kral. yoksa ekran insan soguyor. bende alienware orda ölü pixel garantisi var. hem active hemde ölü pixeleAbi bende çok istiyorum şuan kullandığım Samsung CFG73 24 inç 2022TL almıştım o zamanlar TN panelli Asus 27 inç 144Hz 1Ms alma imkanım vardı. Gittim paneli kaliteli olsun dedim aradan 4 ay geçti ölü piksel çıktıyemin ederim çöpe sallayasım var ama kıyamıyorum 2022TL verdiğim monitöre. Yanına 2K 165Hz veya şu 1080p 280Hz veren Tuf modeli varya, RTX 3070 ve Ryzen 7 5700x ile besleyebilirsem 1080p de Tuf olanı alırım heralde.