rtx 2080 superde çok düşük fps alıyorum

Reaksiyon skoru
0
yeni aldığım pc de rtx 2080 super b450m anakart 16 gb ram 480 gb m2 ssd amd ryzen 5 3600 işlemci var ama ummadığım fpsler alıyorum oyunlarda mesela lolde orta ayarlarda 120 130 fps alıyorum keza cs go ve pubg gibi oyunlarda da aynı şekilde. cs go da 200 civarı. lütfen yardım edin hiçbir çözüm bulamadım.

En İyi Cevap
yeni aldığım PC de rtx 2080 super b450m anakart 16 gb ram 480 gb m2 ssd amd ryzen 5 3600 işlemci var ama ummadığım fpsler alıyorum oyunlarda mesela lolde orta ayarlarda 120 130 fps alıyorum keza cs go ve PUBG gibi oyunlarda da aynı şekilde. cs go da 200 civarı. lütfen yardım edin hiçbir çözüm bulamadım.
Oyun ayarların da her şeyi fulleyin. Daha yüksek FPS alırsınız.
yeni aldığım PC de rtx 2080 super b450m anakart 16 gb ram 480 gb m2 ssd amd ryzen 5 3600 işlemci var ama ummadığım fpsler alıyorum oyunlarda mesela lolde orta ayarlarda 120 130 fps alıyorum keza cs go ve PUBG gibi oyunlarda da aynı şekilde. cs go da 200 civarı. lütfen yardım edin hiçbir çözüm bulamadım.

driverların güncel mi windows kaç kullanıyorsun?

En İyi Cevap
deneyeceğim teşekkürler sonrasında tekrardan yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAM çift kanal mı?
8 e 8 sanırım çift oluyo değil mi

driverların güncel mi windows kaç kullanıyorsun?
güncel gözüküyor hepsi windows 10 kullanıyorum windows updateleri de güncel

Konuyla alakasız ama r5 3600 2080ti ı besleyemeyebilir.
nasıl yani komple işlemciyi mi değiştirmem mi lazım daha yeni topladım bu bilgisayarı

Bende aynı ikiliyi kullanıyorum 1080P de beslemiyor 2k da besliyor
oyun çözünürlüğünü 2k ya mı alayım öyle daha çok performans düşüşü olmaz mı

nasıl yani komple işlemciyi mi değiştirmem mi lazım daha yeni topladım bu bilgisayarı

Monitörün 2k değilse yapma gerek yok 2k monitör almalıydın Ryzen 5 3600 ü 2080S ile kullanmak istiyorsan

Komple dediğin sadece tek bir parça. Eğer 500 serisi anakartın varsa direkt R5 5600 e geçerseniz darboğaz büyük ihtimalle biter. Bunun yanında ne olursa olsun minimum R5 3600XT almanızı öneririm çünkü o işlemci o ekran kartına acayip feci şekilde darboğaz yapıyor. Anca RTX 2070-2070S performansı alabilirsin o işlemci ile.

Darboğaz kapanır ama ona rağmen daha az FPS alırsın monitörün 2K ise yap yoksa yapma

teşekkürler lolde işe yaradı pubgde de yarar mı acaba?

Komple dediğin sadece tek bir parça. Eğer 500 serisi anakartın varsa direkt R5 5600 e geçerseniz darboğaz büyük ihtimalle biter. Bunun yanında ne olursa olsun minimum R5 3600XT almanızı öneririm çünkü o işlemci o ekran kartına acayip feci şekilde darboğaz yapıyor. Anca RTX 2070-2070S performansı alabilirsin o işlemci ile.
şu an alabilicek gücüm yok maalesef dedğim gibi bu bilgisayarı da yeni topladım başka bir yolu var mıdır acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,019
Üyeler
184,872
Son üye
Ofluiso
Geri