rtx 2080 superde çok düşük fps alıyorum

Reaksiyon skoru
0
yeni aldığım pc de rtx 2080 super b450m anakart 16 gb ram 480 gb m2 ssd amd ryzen 5 3600 işlemci var ama ummadığım fpsler alıyorum oyunlarda mesela lolde orta ayarlarda 120 130 fps alıyorum keza cs go ve pubg gibi oyunlarda da aynı şekilde. cs go da 200 civarı. lütfen yardım edin hiçbir çözüm bulamadım.

En İyi Cevap
yeni aldığım PC de rtx 2080 super b450m anakart 16 gb ram 480 gb m2 ssd amd ryzen 5 3600 işlemci var ama ummadığım fpsler alıyorum oyunlarda mesela lolde orta ayarlarda 120 130 fps alıyorum keza cs go ve PUBG gibi oyunlarda da aynı şekilde. cs go da 200 civarı. lütfen yardım edin hiçbir çözüm bulamadım.
Oyun ayarların da her şeyi fulleyin. Daha yüksek FPS alırsınız.
teşekkürler lolde işe yaradı pubgde de yarar mı acaba?
Her oyunda geçerli.
Çok garip bir mantık var. Eğer ekran kartı kullanımı belirli bir değerin altına düşünce FPS de düşüyor. Çok saçma ya.

Her oyunda geçerli.
Çok garip bir mantık var. Eğer ekran kartı kullanımı belirli bir değerin altına düşünce FPS de düşüyor. Çok saçma ya.n
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her oyunda geçerli.
Çok garip bir mantık var. Eğer ekran kartı kullanımı belirli bir değerin altına düşünce FPS de düşüyor. Çok saçma ya.
Nasıl saçma yükü ekran kartına atıyorsun işte mantık o

yeni aldığım PC de rtx 2080 super b450m anakart 16 gb ram 480 gb m2 ssd amd ryzen 5 3600 işlemci var ama ummadığım fpsler alıyorum oyunlarda mesela lolde orta ayarlarda 120 130 fps alıyorum keza cs go ve PUBG gibi oyunlarda da aynı şekilde. cs go da 200 civarı. lütfen yardım edin hiçbir çözüm bulamadım.
Bu Videoya Göz Atarsanız Size Yardımcı Olacaktır Hocam

Geri