yabancı ülkede tanıdığın varsa o sana alsın ve türkiyeye kargolasınsoru üstte beyler
peki ya almanya da akrabalrım satın alıp getirilebilir ler mi acaba ? ve teknik servisi mahale bilgisayarcısı mı oluyoryabancı ülkede tanıdığın varsa o sana alsın ve türkiyeye kargolasın
knk teknik servis işini tam bilmiyorum almanyadaki akraban alsın ya gelirken getirsin yada sana kargolasın ama teknik servis hangi akraban aldı ise onun adına olduğu için arıza olduğunda sen o akrabana geri kargoluyacaksın sorun çözülünce o sana geri kargolucakpeki ya almanya da akrabalrım satın alıp getirilebilir ler mi acaba ? ve teknik servisi mahale bilgisayarcısı mı oluyor![]()
teşekkürler dostumknk teknik servis işini tam bilmiyorum almanyadaki akraban alsın ya gelirken getirsin yada sana kargolasın ama teknik servis hangi akraban aldı ise onun adına olduğu için arıza olduğunda sen o akrabana geri kargoluyacaksın sorun çözülünce o sana geri kargolucak
Garantisi yine global oluyor diye biliyorum sorun çıkarsa Türkiye'deki teknik servis bakar diye biliyorum ama yanlışta olabilir.peki ya almanya da akrabalrım satın alıp getirilebilir ler mi acaba ? ve teknik servisi mahale bilgisayarcısı mı oluyor![]()
Sahibinden letgoda filan internete yazsan .... founders edition diye çıkar zaten hangi modele baktın ?soru üstte beyler
ya yok öyle sordum belki 2060 la 3060 takaslarım diyeSahibinden letgoda filan internete yazsan .... founders edition diye çıkar zaten hangi modele baktın ?
3060 Çıktı mı kiya yok öyle sordum belki 2060 la 3060 takaslarım diye![]()
yav biliyorum işte AEFG:EG:3060 Çıktı mı ki?