O siteye girerken adblock şart. Tam olarak güvenli değil.gezginlerden photopsh cs6 indirdim bir sorun olur mu gezginlerden indirdimde gezginler güvenilir mi? virüs felan
Yani çok bir virüs geleceğini sanmuyorum yanlış indir seçeneğine basmadığın süreceSanmıyorum ben hep Gezginlerden yüklüyorum hatta bazı yerlerde programların kendi sitelerinde sıkıntılı gezginlerde sıkıntısız oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Bu Adblocksuz Hali
......
![]()
Bu da Adblocklu Hali
knk şu photoshop cc 2020 yazan yerin sağındaki indir butonuna tıkladımSanmıyorum ben hep Gezginlerden yüklüyorum hatta bazı yerlerde programların kendi sitelerinde sıkıntılı gezginlerde sıkıntısız oluyor
Alıntıyı görüntüle
Bu Adblocksuz Hali
......
Alıntıyı görüntüle
Bu da Adblocklu Hali
Yani çok bir virüs geleceğini sanmuyorum yanlış indir seçeneğine basmadığın sürece
Yanlış indirmezsen çoğu sitede sorun yaşamazsın.gezginlerden photopsh cs6 indirdim bir sorun olur mu gezginlerden indirdimde gezginler güvenilir mi? virüs felan
yanlış indirmem ya biliyorum neyin yanlış neyin doğru oldunu bu zamana kadar çok şey indirmedik![]()
Güzel güzel komik olsun diye koydum zaten.Senin pp ne çok gülüyorum her seferinde
Genellikle virüslü oluyor.gezginlerden photopsh cs6 indirdim bir sorun olur mu gezginlerden indirdimde gezginler güvenilir mi? virüs felan
Uygulamaların kendisi virüslü zaten.O siteye girerken adblock şart. Tam olarak güvenli değil.
Gezginlerde ki her uygulama virüslü değil. Ama uzak durmak gerek hemen böyle bir kanıya varamayız. Sitede ki reklamlarda badware,adware,tracking sorunu olabildiği için adblock kullanmak şart.Genellikle virüslü oluyor.
Uygulamaların kendisi virüslü zaten.
Gezginlerde VirusTotal sonucu da paylaşılıyor zaten. Ve Gezginler sitesine gidip bakarsan sitemizden bir uygulama indirmeden önce virüs taraması yapınız yazısını görürsün.Genellikle virüslü oluyor.
Uygulamaların kendisi virüslü zaten.