minecraft youtuberleri'nin mouse seçimleri

minecratf için gt750 ti 16gb ram yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka daha iyisi varken neden deathadder
Yani ama yok sanane adam isterse 20k lık dizer insanca anlatıyorum paraya yazık gitsin ucuz bişey alsın parası boş yere gitmesin yok aga herkes ters ne cevap versem ters cevap veriyorlar düzgün bişey söylüyorum kızgın atıyorlar boş konu yazıyorum uyarı yiyorum ne yapayım ben o kızgın atan kendini çok iyi biliyor ondan nefret ediyorum.

Yani ama yok sanane adam isterse 20k lık dizer insanca anlatıyorum paraya yazık gitsin ucuz bişey alsın parası boş yere gitmesin yok aga herkes ters ne cevap versem ters cevap veriyorlar düzgün bişey söylüyorum kızgın atıyorlar boş konu yazıyorum uyarı yiyorum ne yapayım ben o kızgın atan kendini çok iyi biliyor ondan nefret ediyorum.
AyBİ SadEcE mİnEcRaFt İçİn siStem DopLİCam RTX3090 ohSun

AyBİ SadEcE mİnEcRaFt İçİn siStem DopLİCam RTX3090 ohSun
mOrUq sAnAnE aMoUng uS iÇiN 20k lık sİsTem tOpLadIySam birde bunları savunanlar var yeminle insanı delirtirler.

mesela başka oyun oynayacaktır sonradan alır ancak sadece mc için saçma
Aynenn başka oyun oynasa eyvallah mc için paraya yazık en fazla 2060s li toplanır oda RTX için

nese kanka o kurbanı bekleyek
gece yatağının altından çıkarız sen i9 10900k ile bende rtx3090 ile kabus yaratırız
Bencede yapmak lazım onu anca onlardan akıllanırlar

saçma değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden?
açıklarsan sevinirim
Jitterclick yapılması için. Razerın tuşları oldukça yumuşak ve çok yüksek hızlara çıkabiliyor insanlar. Karşındaki insana saniyede 16 kere falan vurduğunu düşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,058
Üyeler
188,358
Son üye
Johnnie Walker
Geri