Bilgisayar Mavi Ekran Sorunu

memtest yapmışsın sıkıntı çıkmamış xmp açıksa kapat
disk sisteminde arıza gözüküyor hd tune pro ile quick scan kapalı şekilde error scan yap
crystaldiskinfo ile disk sağlığının olduğu sayfanın ss ini at
ddu rehberini uygula
sys rehberini uygula
bu linkten bios unu güncelle
CRİSDİSKİNFO İLE KONTROL ETTİM SSD İYİ HARDDİSKTE DİKKAT YAZIYODU SS İNİ ATIYIM BİRAZDAN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

memtest yapmışsın sıkıntı çıkmamış xmp açıksa kapat
disk sisteminde arıza gözüküyor hd tune pro ile quick scan kapalı şekilde error scan yap
crystaldiskinfo ile disk sağlığının olduğu sayfanın ss ini at
ddu rehberini uygula
sys rehberini uygula
bu linkten bios unu güncelle
SYS DOSYALARINI ONARDIM GENE MAVİ ERKAN VERDİ BİRADAHA ONARIYIM MI

CRİSDİSKİNFO İLE KONTROL ETTİM SSD İYİ HARDDİSKTE DİKKAT YAZIYODU SS İNİ ATIYIM BİRAZDAN

SYS DOSYALARINI ONARDIM GENE MAVİ ERKAN VERDİ BİRADAHA ONARIYIM MI
Hd tune pro ile dedigimi yap ve en son aldigin mavi ekranin minidump dosyasini da at ben mobilim bakamayacam @Trieetz @FightForHonor @Bora Dere

Sys rehberini tekrarlamana gerek yok ayrica sana ss dedim sen bana yazi yazdin ss at

Hd tune pro ile dedigimi yap ve en son aldigin mavi ekranin minidump dosyasini da at ben mobilim bakamayacam @Trieetz @FightForHonor @Bora Dere

Sys rehberini tekrarlamana gerek yok ayrica sana ss dedim sen bana yazi yazdin ss at

https://drive.google.com/file/d/1LrsOKCwYYx0oLClBJbN1AA1qA_xFZ63w/view?usp=sharing

bu arada ingiliz için çok teşekkür ederim

@FightForHonor @Yusuf Koca

Ekler

• Harddisk HdTune.png
    Harddisk HdTune.png
    46.6 KB · Hit: 65
  • Harddisk.png
    Harddisk.png
    77.6 KB · Hit: 81
  • SSD HdTune.png
    SSD HdTune.png
    44 KB · Hit: 69
  • SSD.png
    SSD.png
    84.3 KB · Hit: 72

https://drive.google.com/file/d/1LrsOKCwYYx0oLClBJbN1AA1qA_xFZ63w/view?usp=sharing

bu arada ingiliz için çok teşekkür ederim

@FightForHonor @Yusuf Koca
Ssd nin hizi dusmus bir de error scan(quick scan kapali olsun) yapmamissin onu da yap bir de windows ssd ye mi kurulu

Yarin bakarım son attigin minidump a

@Mert Eren Çatalkaya son attığın minidumpa baktım
asus rog klavyenin sürücüsünü güncelle
bir de dedigimi hala yapmadın hd tune pro ile quick scan kapalı şekilde error scan yap
bu son attıgın linkteki hepsi yeni minidumplar mı çünkü değilse sys rehberini yapmamışsın

Yeni mavi ekran aldıysanız dmp dosyanızı paylaşın.

n kaynaklandığını sa
Mavi ekranın bundan kaynaklandığını sanmam yani gerek yok.

bir de dedigimi hala yapmadın hd tune pro ile quick scan kapalı şekilde error scan yap
bu son attıgın linkteki hepsi yeni minidumplar mı çünkü değilse sys rehberini yapmamışsın
Klavye değil
Klavye değil mouse birde minidump a giriyorum yeni dosya yok eskiler dediğinizide yapacam ben yanlış anlamışım pardon birde minidump klosorüne yeniden baktım 1 tane var atayım mı onuda @Yusuf Koca

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,943
Üyeler
184,083
Son üye
yasin2153
Geri