Dahası
- Reaksiyon skoru
- 61
- İsim
- Mert Eren Çatalkaya
- Konu Sahibi Konu Sahibi
CRİSDİSKİNFO İLE KONTROL ETTİM SSD İYİ HARDDİSKTE DİKKAT YAZIYODU SS İNİ ATIYIM BİRAZDANmemtest yapmışsın sıkıntı çıkmamış xmp açıksa kapat
disk sisteminde arıza gözüküyor hd tune pro ile quick scan kapalı şekilde error scan yap
crystaldiskinfo ile disk sağlığının olduğu sayfanın ss ini at
ddu rehberini uygula
sys rehberini uygulaRehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
bu linkten bios unu güncelleRehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
B450M PRO-VDH MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 Micro ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 2, MSI PROwww.msi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
SYS DOSYALARINI ONARDIM GENE MAVİ ERKAN VERDİ BİRADAHA ONARIYIM MImemtest yapmışsın sıkıntı çıkmamış xmp açıksa kapat
disk sisteminde arıza gözüküyor hd tune pro ile quick scan kapalı şekilde error scan yap
crystaldiskinfo ile disk sağlığının olduğu sayfanın ss ini at
ddu rehberini uygula
sys rehberini uygulaRehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
bu linkten bios unu güncelleRehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
B450M PRO-VDH MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 Micro ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 2, MSI PROwww.msi.com