Öneri Dsmart almayın aldırtmayın

Dsmart kullanıyoruz 15 gündür internetimiz yok ve her müşteri hizmetlerini aradığımızda abartısız 1 saat bekliyoruz 15 gündür 500dakka gitti neredeyse her neyse hergün arayıp rapor açtırıyoruz maksimum 48 saatde dönecekler dediler 2 haftadır dönmediler 3 gündürde iptal için arıyoruz iptal birimine aktarıyorum diyip 45 dakika bekletip kapatıyorlar bide 1milyar cayma bedeli istiyorlar şimdi Türk Telekoma geçiyorum adamlar herşeyle ilgileniyor dsmarttan iptal edemediğim için Türk Telekomdan iptal ettirdim düşünün yani adamlar sizin yerinize iptal ediyor üstüne 300tl destek yapıyorlar. Herneyse özetim şudur bu lanet olası dsmartı almayın
Devletten iptal ediliyor

İlk önce şunu kafana yaz altyapı denilen şey genel olarak 4 5 tane markanın var TTnet,Turkcell,Vodafone,Türknet,Kablonet Bunların altyapısı var yanlış bilmiyorsam daha fazlada firma vardır.Altyapında hangi firmaların interneti var bunu öğren,Başka firmaların varsa geçip deneyebilirsin.Yoksa eğer sadece TTnetin altyapısı varsa evinizde dsmarttan çıkmanızın bir anlamı yok,gereksiz tercih yaparsınız.
Aga dsmart hızlı 15 gündür yapmıyorlar interneti farkında değilsen adamlar Türktelekom yapıcak diyip duruyorlar 2 haftadır şimdi Türktelekoma geçince adamlar hemen ilgilendi 4 gün içinde kurarız dediler interneti

Aga dsmart hızlı 15 gündür yapmıyorlar interneti farkında değilsen adamlar Türktelekom yapıcak diyip duruyorlar 2 haftadır şimdi Türktelekoma geçince adamlar hemen ilgilendi 4 gün içinde kurarız dediler interneti
Anlamak istemiyor musun yoksa anlatmaya çalışmayacağım
TTnet yapacak deme sebepler altyapı ttnete ait olduğu için dsmartın dokunma hakkı yok,ttnetin gelip altyapıya ne yapması gerekiyorsa yapmasını bekliyorlar.TTnet'e geçicem 4 gün içinde geliceklermiş 4 gün sonra düzelecek diye bir şey yok.TTnet de size 12 ay taahhüt kitledikten sonra 2 3ay sonra mı düzeltir ne zaman işine gelirse düzeltir.

Ya aga arıyosun açıyorlar 30 dakika boyunca ne yoğunluk bı
Aynen bide arada bidk bidk diye ömrümü tükettiler şuan türktelekomdayim adamları arıyorum uzaktan halledemediler geldiler eve modem değişti şuan catir catir internete giriyorum

Anlamak istemiyor musun yoksa anlatmaya çalışmayacağım
TTnet yapacak deme sebepler altyapı ttnete ait olduğu için dsmartın dokunma hakkı yok,ttnetin gelip altyapıya ne yapması gerekiyorsa yapmasını bekliyorlar.TTnet'e geçicem 4 gün içinde geliceklermiş 4 gün sonra düzelecek diye bir şey yok.TTnet de size 12 ay taahhüt kitledikten sonra 2 3ay sonra mı düzeltir ne zaman işine gelirse düzeltir.
Yav aga servis geldi dsmartın 170tl aldı yaptım dedi yarın dedi kesin dedi Telekom gelip açıcak dedi yok aga ses yok adamdan bunlar şimdi gelip yapıp öyle kurucaklar interneti aga

Türk Telekom, D-Smart, Bein Sports (konuyla alakasız ama bunu da ekleyim) almıyorum. Bu kurumlar müşterini adam gibi düşünmek yerine sürekli zorluk çıkarma peşindeler gibi. Kullanıcı dostu çözümler sunmak yerine sürekli olarak dayatmalarla geliyorlar. Daha esnek olsalar daha çok kişi tercih eder. Ayrıca TTelekom'un kalitesiz alt yapısı ve sözde vereceğini iddia ettiği hızı genellikle verememesi de ayrı komik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri