Öneri Dsmart almayın aldırtmayın

Türk Telekom, D-Smart, Bein Sports almıyorum. Bu kurumlar müşterini adam gibi düşünmek yerine sürekli zorluk çıkarma peşindeler gibi. Kullanıcı dostu çözümler sunmak yerine sürekli olarak dayatmalarla geliyorlar. Daha esnek olsalar daha çok kişi tercih eder. Ayrıca TTelekom'un kalitesiz alt yapısı ve sözde vereceğini iddia ettiği hızı genellikle verememesi de ayrı komik.
Aga telekomu ilk defa kullanıcağımda fiber altyapısı var binada sence iyi hız alırmıyım

Aga telekomu ilk defa kullanıcağımda fiber altyapısı var binada sence iyi hız alırmıyım
Fiber varsa firma fark etmez diyebilirim. Hepsi verir aynı hızı, yeter ki modem de iyi olsun.

Bir de şunu ekleyeyim, eğer Türkcell Superonline alt yapısı varsa binada Türk Telekom'dan iyidir. Ben olsam Türkcell bağlatırım.
Öncelikle hangi alt yapılar var firmalara soruştur bakalım. Sonra da kaliteli modem almayı unutma derim.

Bir de şunu ekleyeyim, eğer Türkcell Superonline alt yapısı varsa binada Türk Telekom'dan iyidir. Ben olsam Türkcell bağlatırım.
Öncelikle hangi alt yapılar var firmalara soruştur bakalım. Sonra da kaliteli modem almayı unutma derim.
Aga bina yeni kapıda Telekomun alt yapısı vardır yazıyor ben bi soruşturayım yinede

Superonline'da çok kişi sorun yaşıyor bu sıralar.

Aga bina yeni kapıda Telekomun alt yapısı vardır yazıyor ben bi soruşturayım yinede
Bina yeni ise emin olmak için firmalara soruştur. Bazen bina yeni olduğu zaman sokakta alt yapı olsa bile, henüz binaya fiber çekilmemiş olabilir. Alt yapı binaya sağlanmış mı onu bir araştır. Türkcell alt yapı da sorgulat, belki vardır.

Bina yeni ise emin olmak için firmalara soruştur. Bazen bina yeni olduğu zaman sokakta alt yapı olsa bile, henüz binaya fiber çekilmemiş olabilir. Alt yapı binaya sağlanmış mı onu bir araştır. Türkcell alt yapı da sorgulat, belki vardır.
Sağlandı aga taşındığımda eski modemi aldılar yeni telekomun modeli taktılar bide ince sarı kablo taktılar cam kabloymuş o fiberi ondan geçiriyormuş

Superonline'da çok kişi sorun yaşıyor bu sıralar.
1,5 sene kullandım hiç sorun yaşamamıştım. Bu aralar derken biliyorsun herkes eve gömüldü covid sebebiyle belki ondandır. Belki de sadece modemi kötü olanlar sorun yaşıyordur, bu da bir etken.

Son düzenleme:
Elraen yayında superonline'dan memnun olmadığını belirtmişti, modeminin de kötü olduğunu sanmıyorum.
Yayıncı adam sonuçta, muhtemelen iyi de para kazanıyor. Ona uygun paket alsın, sorun yaşamaz o zaman. Belki de onun yaşadığı yerde sorun vardır bilemem onu.
Devasa bir internet cafe vardı yakınımda, orası da Superonline kullanıyordu ve benim internetimden çok daha hızlıydı indirme hızı. Tabii oyunlarda ping olarak aynı değeri veriyordu, yani zaten daha fazlasını vermesi mümkün değil sunucu avrupada olunca.

Yayıncı adam sonuçta, muhtemelen iyi de para kazanıyor. Ona uygun paket alsın, sorun yaşamaz o zaman. Belki de onun yaşadığı yerde sorun vardır bilemem onu.
Devasa bir internet cafe vardı yakınımda, orası da Superonline kullanıyordu ve benim internetimden çok daha hızlıydı indirme hızı. Tabii oyunlarda ping olarak aynı değeri veriyordu, yani zaten daha fazlasını vermesi mümkün değil sunucu avrupada olunca.
Bu arada konu ile alakasız ama Turknet Gigafiberi duymuşsunuzdur. Gültepeye gelmiş galiba.
Fiber ile aramda 7km var
1603409431033.png

Bana da gelir mi sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,514
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753