Ooo teşekkürler gözümden kaçmış sanırım baktım ama göremedimAlıntıyı görüntüle![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Şunun ayaklarını beğensem alacağım da hiç beğenemedim tam mimar monitörü zatenAlıntıyı görüntüle![]()
Gaming Gecesi | Cuma Gecesi 22:00’de Buluşalım!
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!www.incehesap.com
Onu bende gördümde asusun bu modelini çok ovuyorlar o yüzden onu alacağım bakalım umarım bı sıkıntı olmazŞunun ayaklarını beğensem alacağım da hiç beğenemedim tam mimar monitörü zaten
Buna da bakabilirsin https://www.n11.com/urun/asus-vp249...-ips-monitor-1295950?magaza=betaplusteknoloji
Gayet kaliteli monitör ikisi de hoşunuza gideni alın ama gaming gecesinde ki daha iyi olması lazım abartı fark yok aralarında amaOnu bende gördümde asusun benim attığım linkteki modelini çok ovuyorlar o yüzden onu alacağım bakalım umarım bı sıkıntı olmaz
Gaming gecesindeki muhtemelen 1500.1600 olacaktır olursa bu fiyatlardan alacağım yoksa sizin attığınızı alırım acaba hareket etmemesini bana bı sıkıntı çıkarırmı genel kullanım oyunGayet kaliteli monitör ikisi de hoşunuza gideni alın ama gaming gecesinde ki daha iyi olması lazım abartı fark yok aralarında ama
Oyun için çıkarmaz zaten düz tutuyorsunuz ekranı ama aşağı yukarı sağa sola özelliği de önemli benim için bu monitörde sadece ileri geri ittirebiliyorsunuz ekranı muhtemelenGaming gecesindeki muhtemelen 1500.1600 olacaktır olursa bu fiyatlardan alacağım yoksa sizin attığınızı alırım acaba hareket etmemesini bana bı sıkıntı çıkarırmı genel kullanım oyun