Monitör önerisi lazım

ALPHA TR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Bütçe 1500 IPS panel 144hz 1ms düşünüyorum bu gün cuma olduğundan indirimli FP ürünü varmı önerebiliceginiz
Güzel bişey olursa şuan almayı düşünüyorum

Screenshot_82.png

Onu bende gördümde asusun benim attığım linkteki modelini çok ovuyorlar o yüzden onu alacağım bakalım umarım bı sıkıntı olmaz
Gayet kaliteli monitör ikisi de hoşunuza gideni alın ama gaming gecesinde ki daha iyi olması lazım abartı fark yok aralarında ama

Gayet kaliteli monitör ikisi de hoşunuza gideni alın ama gaming gecesinde ki daha iyi olması lazım abartı fark yok aralarında ama
Gaming gecesindeki muhtemelen 1500.1600 olacaktır olursa bu fiyatlardan alacağım yoksa sizin attığınızı alırım acaba hareket etmemesini bana bı sıkıntı çıkarırmı genel kullanım oyun

Gaming gecesindeki muhtemelen 1500.1600 olacaktır olursa bu fiyatlardan alacağım yoksa sizin attığınızı alırım acaba hareket etmemesini bana bı sıkıntı çıkarırmı genel kullanım oyun
Oyun için çıkarmaz zaten düz tutuyorsunuz ekranı ama aşağı yukarı sağa sola özelliği de önemli benim için bu monitörde sadece ileri geri ittirebiliyorsunuz ekranı muhtemelen

Geri