FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,154
Silindi.
Son düzenleme:
Kardeşim espriden, mizahdan anlamıyorsan benim suçum yok konuyu eğlence kısmına açtım zaten.ne boş konu
RTX ON OFF MİZAJKardeşim espriden, mizahdan anlamıyorsan benim suçum yok konuyu eğlence kısmına açtım zaten.
Tamam kardeşim. Anlıyorum seni aynısını mizah sayfalarında paylaştım 100'lerce beğeni geldi demek ki mizah anlayışın yok.RTX ON OFF MİZAJ
instagramdaki iqless 12 yaşındaki ehehe diye gezenlerden mi bahsediyorsun ooh dostum onları avlamak zaten kolay 31 yazsan qweqweqweq sjsj gibi yorumlar gelirTamam kardeşim. Anlıyorum seni aynısını mizah sayfalarında paylaştım 100'lerce beğeni geldi demek ki mizah anlayışın yok.
Hayır kardeşim 18 yaşından küçüklerin alınmadığı grupta.instagramdaki iqless 12 yaşındaki ehehe diye gezenlerden mi bahsediyorsun ooh dostum onları avlamak zaten kolay 31 yazsan qweqweqweq sjsj gibi yorumlar gelir
grup linki atar mısın bende bakarım belkiHayır kardeşim 18 yaşından küçüklerin alınmadığı grupta.
tamam at üye olayım bakıyım ortam nasılGizli grup Facebook'ta.
yoksa öyle bir grup yok da mı sen bir yerlerinden mi atıyorsun ?Gizli grup Facebook'ta.
Niye atayım kardeşim illa isim mi verelim? AOG grubundan bahsediyorum.tamam at üye olayım bakıyım ortam nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yoksa öyle bir grup yok da mı sen bir yerlerinden mi atıyorsun ?
mizahtan* bu aradaKardeşim espriden, mizahdan anlamıyorsan benim suçum yok konuyu eğlence kısmına açtım zaten.
ne mizahlar ne mizahlar allahım kopuyorumNiye atayım kardeşim illa isim mi verelim? AOG grubundan bahsediyorum.
gizli grupmuşNiye atayım kardeşim illa isim mi verelim? AOG grubundan bahsediyorum.