16 download 1 upload veriliyorİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
Buradan aşağıya in, en fazla desteklenen hızı yazar.
16 down 1 upload veriliyor malesef peki adsl yerine vdsl altyapı nasıl getirtebilirim?türk telekom musteri hizmetlerini arayarak ogrenebilirsin
veya extranet millenicom ve turknet gibi sitelerden sorgulayabilirsin
türknet mi o degerleri veriyor?16 download 1 upload veriliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 down 1 upload veriliyor malesef peki adsl yerine vdsl altyapı nasıl getirtebilirim?
türk nettürknet mi o degerleri veriyor?
yoksa turk telekom mu
Attığın linkten 31 veriyorBuradan sorgula sen. Ttnet altyapısı kullanıyor. Türknet altyapısı az göteriyor olabilir.![]()
Netspeed - İnternet Altyapı Sorgulama
Fiber internet altyapısı hakkında bilgi almak, Fiber altyapı sorgulamak ve fiber internet başvurusu yapmak için sayfamızı ziyaret edin, Limitsiz Evde İnternet keyfini Netspeed ile yaşayın!altyapisorgu.netspeed.com.tr
altyapın cok yok demek kitürk net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığın linkten 31 veriyor
@alpolojixvdsl altyapı olmadığı için,vdsl alt yapı nasıl getiriliyor kime bildirilmesi lazım bilmiyorum
Diğer konunda sana söylemiştim arayarak öğrenebilirsin diye ttneti arayarak soruyorsun bu kadar basit 16mbps 1 upload aldığın olmadığı anlamına gelmiyor zamanında altyapın adsl desteklerken türknete geçmişsindir sonra vdsl altyapısı gelmiştir kalmıştır öyle.vdsl altyapı olmadığı için,vdsl alt yapı nasıl getiriliyor kime bildirilmesi lazım bilmiyorum
24 luk adsl paket mi hic duymadımVodafone ile sorguladığımda 24 lük adsl paket öneriyor,en iyisi vdoafone'da kalıp paketimi yükseltmek :/