Dolandırıldım! yardım

Kanka aldığın adama ulaş bu hardisk senin bahsettiğin özelliklerde değil diyip geri vercem nerdesin paramı hazırla dicen. Eğer yok mok derse karakola gidip yanlış mal satmadan şikayetçi olacaksın durumu bildireceksin aynı zamanda letgoya da şikayette bulunacaksın bahsettiği malı satmıyor diye. Keşke önceden kontrol ederim sonra parasını veririm falan öyle alsaydın.

Bende Letgodan HDD aldım ancak elden aldım sonra arkadaş ile beraber bir tane bilgisayar servisine giderek sağlık durumunu ölçtürdüm öyle satın aldım. Bilgisayar parçası alacaksanız şehrinizden ve ilçenizden elden alın ******** çok
Üslubuna dikkat etmessen raporluyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepinizi merhaba öncelikle bu gün geçen letgo dan aldığım 2.5 inç HDD geldi ve ben adamdan anlaştığım HDD 1tb 7200rpm di ve bana gelen ise 320gb 5900rpm ne yapabilirm paramı kurtamramk için bir de adamın letgo profilini paylaşmak yasak mı yasak değilse paylaşayım bari siz dolandırılmayın
Keşke elden alsaydın be kardeşim.Bu şekilde olan alışverişlerde çok dolandırıcı oluyor.

Bir insanının şerefini sorgulamak size mi kalmış ?
ne alaka hocam? adam dolandırmış şerefini sorgulamasın da neyini sorgulasın? aa kaliteli insan dolandırıcı mı desin? yazık.

Üslubuna dikkat etmessen raporluyorum.

Keşke elden alsaydın be kardeşim.Bu şekilde olan alışverişlerde çok dolandırıcı oluyor.
üslupla alakası yok hocam kötü bir kelime dememiş veya küfür etmemiş.gayet yerinde bi laf hocam.ama forumda kullanılmamalı haklısınız o açıdan.

bişey yapamazsın geçmiş olsun her ürün ikinci elden çok mantıklı gelmiyor ya çok risk barındırıyor yada sıfır fiyatına çok yakın oluyor letgo bilgilendirmeniz işe yaramaz bakmıyor bile hesabı incelemeye alsada bişey olacağını sanmıyorum daha büyük dolandıralanlara şahit oldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,349
Üyeler
190,019
Son üye
Weberdar
Geri