web sitem hakkında

Güzel görünüyor ama Wix ile yapılan hiçbir sitenin ben bi yere vardığını görmedim. Ki günümüzde artık insanlar teknoloji haberlerini internetten bakmayı ve teknoloji forumu kullanmayı tercih etmiyor, ama bu size ileride kullanabileceğiniz bir deneyim katıyorsa gayet iyi ama Wix böyle bi şey yapmıyor diye biliyorum. Yine de gayet başarılı duruyor.

Güzel görünüyor ama Wix ile yapılan hiçbir sitenin ben bi yere vardığını görmedim. Ki günümüzde artık insanlar teknoloji haberlerini internetten bakmayı ve teknoloji forumu kullanmayı tercih etmiyor, ama bu size ileride kullanabileceğiniz bir deneyim katıyorsa gayet iyi ama Wix böyle bi şey yapmıyor diye biliyorum.
yani ben de fazla bir şey düşünömüyorum gelişmiyceğini düşünüyorum şu karantian günlerinde evde kalmaktansa biraz kafa dağıtmak için açtım görüşleriniz için teşekküürrlerrr

yani ben de fazla bir şey düşünömüyorum gelişmiyceğini düşünüyorum şu karantian günlerinde evde kalmaktansa biraz kafa dağıtmak için açtım görüşleriniz için teşekküürrlerrr
Dostum sana önerim böyle bir siteyi Wix ile değil kodlama ile yapman. Böylece karantina bitse bile kendini geliştirmek için ucu bucağı olmayan bir hobi edinirsin ve yanlış anlama ama bi gün gerçekten işine yarayabilir, Wix in aksine. HTML ile başlayabilirsin mesela, gayet basittir. Ki sadece site yapmak zorunda değilsin, ne istersen onu yapabilirsin.

Dostum sana önerim böyle bir siteyi Wix ile değil kodlama ile yapman. Böylece karantina bitse bile kendini geliştirmek için ucu bucağı olmayan bir hobi edinirsin ve yanlış anlama ama bi gün gerçekten işine yarayabilir, Wix in aksine. HTML ile başlayabilirsin mesela, gayet basittir. Ki sadece site yapmak zorunda değilsin, ne istersen onu yapabilirsin.
bunu şimdi bir araştırcam belki diğerinden ziyade böyle bir şey yapabilriim deniycem bunu

Güzel sade ve hoş bir site olmuş ellerinize sağlık

arkadaşlar yeni bir web sitesi kurdum sizin de görüşlerinizi almak isterim
https://utkuistekk.wixsite.com/website site bu daha bir haber var bir kaç dakika önce açtım :D
Merhaba siteni beğendim, haber yazmaktaki isteğini de gördüm, o yüzden eğer istersen sana daha gelişmiş kendi alan adınla Wordpress tabanlı bir internet sitesi kurmanda yardımcı olabilirim. Temelini sağlam atarak başlarsın.

Site donuyor bu arada :D

bana sorarsan hoş olmuş ama wix den açman biraz göze batıyor

Geri