İşte bu bir hata. Umarım adam evine sinirle gelmez. Yoksa sonuçları yıkıcı olabilir.Ayrıca daha da kortuğum şey bana gönder sorunu varsa bakayım diye adres attım bir gün evime felan gelir diye korkuyorum
Evet mümkün. Ya da o sinirle Sinop'tan gelebilir.Kendisinin gelmesi çok zor çünkü Sinop'ta ama arkadaş felan gönderebilir
bir şey yapmana gerek yok ne hali varsa görsün dava açmamıştır o senin gözünü korkutuyordur2. El bir laptop sattım arkadaşlar ve satarken şarj soketinin arada temazsızlık ettiğini demeyi unutdum. Ve adam bunu bana bildirdi bende bunun için 50 TL ödedim. Daha sonra adam bana laptop'un patladığını söyledi. Bende benim elimdeyken sapasağlam olduğunu adamdan dolayı sorun olduğunu söyledim o da bana dava açtığını söyledi ne yapmam gerekiyor? Bence adam dandik bir soket almış ve bir voltaj dengelenmesinde zarar gördüğünü düşünüyorum ki zaten laptop 2 gb ram z3537f.
Ne yapacağım?
olabilir dostum zaten adam bunun icin bir zarar ücreti ödediğini söylüyorBiraz da senin hatan unuttum nedir ya?