NoctuaFanBoyu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,584
Ben olsam kaçırmazdım çok iyi bir fiyat.
kanka tek fanlı be ve açıkçası pek güven de vermedi bana okey 1050 falan ama dediğim gibi hem internet kafede kullanılmış günde bırak 6-7 saati 10 saat falan kullanıma çıkıyordur ben güvenemedim maalesefMerhaba;
550 TL ye linkteki elena karti alinir mi.
Sistem toplayıp satacağım. Mantıklı mi?
Resimdeki bütün kutu, kağıt vs. Duruyormuş 2018 yılından beri int. Cafe de kullanılmış. Fan değiştirilmiş. Furmark 'ta 65 dereceyi geçmiyormuş.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ben olsam kaçırmazdım çok iyi bir fiyat.
Eyvallah.1050 nin alıcısı daha çok olur 960 a göre.
Değiştirmişler başta belirttim.Bu ekran kartının fanı ne alaka?
Kelepçeyle tutturmuş?
Merhaba;
550 TL ye linkteki elena karti alinir mi.
Sistem toplayıp satacağım. Mantıklı mi?
Resimdeki bütün kutu, kağıt vs. Duruyormuş 2018 yılından beri int. Cafe de kullanılmış. Fan değiştirilmiş. Furmark 'ta 65 dereceyi geçmiyormuş.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
açıklamasına yazmış fanı yavaş döndüğü için harici takılmış diye kankaBu ekran kartının fanı ne alaka?
Kelepçeyle tutturmuş?
Hocam normal bilgisayar fanını takmışlar iş görmeycektir bence.Değiştirmişler başta belirttim.
Pazarlık yoktur yazmış:/RX 560 bakabilirsin mesela biraz pazarlık ile 550 600 arası bir şeye alırsınEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
açıklamasına yazmış fanı yavaş döndüğü için harici takılmış diye kanka
görmemişim kusura bakmayınPazarlık yoktur yazmış:/
Fiyatı iyi dr şimdi bunu besleyecek işlemdi de lazım. Fiyat artıyor git gide psu vs. Derken.görmemişim kusura bakmayın
Pazarlık yoktur yazmış:/
Banyoda kasanın fotoğrafını çekmişEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da