İninal kartta komisyon ücretini ayrı şekilde ödeyebilir miyim?

sirac_gl

80+
Reaksiyon skoru
20
İninal kartıma yarın ve cumartesi 15 + 15 toplam 30 TL yükleyeceğim. Birini migros birini şok aracılığıyla yükleyeceğim 15 kağıt 2 bozuk şekilde yükleyebilir miyim parayı? Komisyon ayrı olacak şekilde? Ya da direkt 17 TL yükleyebilir miyim diyeyim.

İninal kartıma yarın ve cumartesi 15 + 15 toplam 30 TL yükleyeceğim. Birini migros birini şok aracılığıyla yükleyeceğim 15 kağıt 2 bozuk şekilde yükleyebilir miyim parayı? Komisyon ayrı olacak şekilde? Ya da direkt 17 TL yükleyebilir miyim diyeyim.
Galiba sadece kağıt alınıyor ama şoka bir sor

Onun yerine 5 TL'ye papara al 5 TL'yi geri gönderiyor zaten sonra git ATM'ye kartsız yatır.

Migrosta en az 25 ve 25 in katları olarak yükleyebiliyorsunuz ininal kesinlikle önermiyorum paparaya geçtim o kadar iyi ki

Hayır ödeyemezsin. Bildiğim kadarıyla bozuk almıyorlar, kağıt para olması gerekiyor.
Ayrıca bizzat denemedim ancak arkadaşımdan biliyorum, sadece 25-50-75-100-125... şeklinde para yatırılabiliyor, 25'in katları.
Inınal kart almanı tavsiye ederim. 500 TL'nin altındaki yüklemelerinde komisyon ücreti almıyor.

Hayır ödeyemezsin. Bildiğim kadarıyla bozuk almıyorlar, kağıt para olması gerekiyor.
Ayrıca bizzat denemedim ancak arkadaşımdan biliyorum, sadece 25-50-75-100-125... şeklinde para yatırılabiliyor, 25'in katları.
Inınal kart almanı tavsiye ederim. 500 TL'nin altındaki yüklemelerinde komisyon ücreti almıyor.
Ben dün 20 TL yükleyebildim Şok'tan.

sadece tam para alıyorlar ama dediğin gibi bozuk ayrı verebilirsin ben hep öyle yapıyorum

O zaman Migros yerine Şok'a gideyim. Zaten yolumun üstünde. ATM'lerden para yükleniyor mu peki?
Evet ATM'lerden para yüklenebiliyor.
Yüklenebilen tüm ATM'leri bilmiyorum bilmiyorum ancak PTT Matik'lerden yüklenebildiğini biliyorum, daha önce kullanmıştım.

En İyi Cevap
Evet ATM'lerden para yüklenebiliyor.
Yüklenebilen tüm ATM'leri bilmiyorum bilmiyorum ancak PTT Matik'lerden yüklenebildiğini biliyorum, daha önce kullanmıştım.
PTT Vezne ve PTT Matik'lerden yüklenebiliyormuş. Sitesinde Banka ATM'lerinden de yüklenildiği söyleniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri