Öneri Rami alıyım yoksa sweat mi ?

Reaksiyon skoru
1,783
Abiler ablalar kankalar ya sweat alıcam ya ram alıcam sweat çok güzel aradığım tarz onu alırsam ram alamam galiba sizce napayım sweat baya güzel ve adam akıllı sweatim yok nerdeyse ?

Abiler ablalar kankalar ya sweat alıcam ya ram alıcam sweat çok güzel aradığım tarz onu alırsam ram alamam galiba sizce napayım sweat baya güzel ve adam akıllı sweatim yok nerdeyse ?
hangisi lazımsa onu al kanka sana ne lazım oldugunu biz bilemeyiz.

Sweat lazım ise sweat alın.

hangisi lazımsa onu al kanka sana ne lazım oldugunu biz bilemeyiz.
Şöyle diyim 8gb yetiyor şuanlık ama sweate çok güzel birde indirimde 220 den 160 a düşmüş yada 240 dan tam görmedim tam istediğim üstünde japon yazısı ejderya simgesi filan var o tarz sweatler hep hayalim.

Tabi ki sweat dostum bu hayatta ilk başta temel ihtiyaçlarını karşılayacaksın. Ram olmasa da olur en kötü istediğin oyunu oynayamazsın ama üzerine giyinecek bir şeyin yoksa yaşayamazsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Sweatim var ama hep böyle ya bol ya kısa ya güzel kalıplı değil yoksa 3-4 tane var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O atkı olmasın kanka sweat nasıl 20 oluyor :D
sweat al knk istersen bi kaç tane önerebilirim

Şöyle diyim 8gb yetiyor şuanlık ama sweate çok güzel birde indirimde 220 den 160 a düşmüş yada 240 dan tam görmedim tam istediğim üstünde japon yazısı ejderya simgesi filan var o tarz sweatler hep hayalim.
Ejderya sjsjsjsjsjj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,624
Üyeler
186,509
Son üye
alperenn06x
Geri