Tdarlhe Butwipq
80+
- Reaksiyon skoru
- 186
Usbye win atacağım keyloger olurmu?Böyle şeyler duydum,zararlı bir şey olurmu?
İnternet cafeler de keylogger muhabbetleri eskide kaldı, artık neredeyse her internet cafe bir güvenlik yazılımı kullanmakta. Dikkat ediniz yine de.Usbye win atacağım keyloger olurmu?Böyle şeyler duydum,zararlı bir şey olurmu?
Kral adam isterse senin hesabına bile girer (internet kafe pişmanlıktır) gitmeyin bnece,Usbye win atacağım keyloger olurmu?Böyle şeyler duydum,zararlı bir şey olurmu?
Herkes ordan yap diyir anlamıyorlar.Kral adam isterse senin hesabına bile girer (internet kafe pişmanlıktır) gitmeyin bnece,
Neye dikkat etmeliyim?İnternet cafeler de keylogger muhabbetleri eskide kaldı, artık neredeyse her internet cafe bir güvenlik yazılımı kullanmakta. Dikkat ediniz yine de.
Bu windows dosyalarina bisey yapabilirmi?Kral adam isterse senin hesabına bile girer (internet kafe pişmanlıktır) gitmeyin bnece,
Yo indir sen kendin indirirsen ne yapacak,Bu windows dosyalarina bisey yapabilirmi?
Oradan dosya felan bir şey alma ama bence. Hatta bilmiyorum vardır ki bazı yazılımlar direk virüsleyebilir dikkatli ol eve gidince direk tarat o flaşı.Bu windows dosyalarina bisey yapabilirmi?
Trojan gibi backdoor saldırılarla senin klavyene erişir.Keyloger ne beyler?
İnternet kafelerde ki bilgisayarlara USB takmak konusunda iki defa düşünebilirsin. Kendi bilgisayarını korumak içinse şu yönergeye baka bilirsin : https://donanimarsivi.com/forum/konu/olasi-keylogger-zararlilarindan-korunma-yoenergesi.179697/Herkes ordan yap diyir anlamıyorlar.
Post automatically merged:
Neye dikkat etmeliyim?
Ne diyorsun?İnternet cafeler de keylogger muhabbetleri eskide kaldı, artık neredeyse her internet cafe bir güvenlik yazılımı kullanmakta. Dikkat ediniz yine de.
Sorun olurmu hala şüphesiyim?İnternet kafelerde ki bilgisayarlara USB takmak konusunda iki defa düşünebilirsin. Kendi bilgisayarını korumak içinse şu yönergeye baka bilirsin : https://donanimarsivi.com/forum/konu/olasi-keylogger-zararlilarindan-korunma-yoenergesi.179697/