RX 5500 XT 1650 superden daha iyidir Bugün V.O.K karşılaştırmayaptı her oyunda 1650 ezildi
www.techspot.com
www.hardwareheaven.com
![]()
Zotac GeForce GTX 1650 Super Review
Zotac's GTX 1650 Super Twin Fan is only 16 cm long, which makes it a great choice for an SFF system or media PC. The card still offers plenty of gaming performance, exceeding the Radeon RX 580. Overclocking potential is outstanding; we managed to unlock over 10% in additional real-life performance.www.techpowerup.com
1650 super daha iyi OC ile RX 590'ı bile geçiyor.![]()
Zotac Gaming GTX 1650 Super review
We review the Zotac Gaming GTX 1650 Super, a small compact version of the 1650S that is merely 16cm long. Despite its compact size it has been fitted with 2 fans and packs very decent Full HD perform...www.guru3d.com
VOK da nedir neyse şu incelemeye bakabilirsin stock halde 1650 super çok çok çok az güç tüketmesine rağmen bazı oyunlarda eşit sayılır ama işin içine OC girince RX 590'ı geçiyor testlerde extreme oc edilmemeiş.
VRAM'in sınırda yettiği yerlerde bile kart 30 fps civarında veriyor hatta kaldırmıyor bile yani 1650 superin suyunu çıkarsan ancak o kadar kullanır 1080P'DE.1650 Super'de 4GB GRAM var ileri de çıkacak oyunlarda GRAM bakımından yetersiz kalma ihtimali yüksek bence
Dostum videoda canlı canlı görülüyor fps. Sana göre VOK kötü olabilir ama kanalın iyi yada kötü olması ekran kartlarının performansını etkilemiyor.VOK da nedir neyse şu incelemeye bakabilirsin stock halde 1650 super çok çok çok az güç tüketmesine rağmen bazı oyunlarda eşit sayılır ama işin içine OC girince RX 590'ı geçiyor testlerde extreme oc edilmemeiş.
bu arada techpowerup dünyaynın en iyi incelmee sitesi gibi bir şey türkiyede nasıl technopatsa dünya da techpowerup.![]()
Zotac GeForce GTX 1650 Super Review
Zotac's GTX 1650 Super Twin Fan is only 16 cm long, which makes it a great choice for an SFF system or media PC. The card still offers plenty of gaming performance, exceeding the Radeon RX 580. Overclocking potential is outstanding; we managed to unlock over 10% in additional real-life performance.www.techpowerup.com
Performasn testleri aynı zaten techpowerupta çok daha kapsamalı bir test var güç tüketimi de daha düşük ve OC avantajı da var o testi izleyemedim zaten hangi oyunlar varsa aynısı techpowerupta da vardır belki ama daha yüksek FPS değerlerinde çünkü daha iyi bir sistem kullanıyor neyse eğer BF 5 gibi bir test varsa ve AMD fark atmışsa normal.Dostum videoda canlı canlı görülüyor fps. Sana göre VOK kötü olabilir ama kanalın iyi yada kötü olması ekran kartlarının performansını etkilemiyor.
Videonun yarısını izledim 1650 super geçemedi hiç ortalama 5-6 fps fark atıyor 5500Performasn testleri aynı zaten techpowerupta çok daha kapsamalı bir test var güç tüketimi de daha düşük ve OC avantajı da var o testi izleyemedim zaten hangi oyunlar varsa aynısı techpowerupta da vardır belki ama daha yüksek FPS değerlerinde çünkü daha iyi bir sistem kullanıyor neyse eğer BF 5 gibi bir test varsa ve AMD fark atmışsa normal.
Sadece BF 5'te başabaş gittiler. Diğer tüm oyunlarda ortalama fps'de 5500XT en az 5 fps fark attı.Videonun yarısını izledim 1650 super geçemedi hiç ortalama 5-6 fps fark atıyor 5500
BF 5'te başa baş gitmeleri imkansız gibi bir şey AMD kartlar BF 5'te geçiyorlar istediğiniz teste bakabilirsiniz yani videonun ne kadar doğru olduğu belli oldu gibi. :d techpowerup incelemesinden FPS'lere bakın özellikle hız aşırtma testine. :dSadece BF 5'te başabaş gittiler. Diğer tüm oyunlarda ortalama fps'de 5500XT en az 5 fps fark attı.
Peki kardeşim video yalan Volkan abi 5500 övmek için yaptıBF 5'te başa baş gitmeleri imkansız gibi bir şey AMD kartlar BF 5'te geçiyorlar istediğiniz teste bakabilirsiniz yani videonun ne kadar doğru olduğu belli oldu gibi. :d techpowerup incelemesinden FPS'lere bakın özellikle hız aşırtma testine. :d
bf5'te 1650 başlarda iyi gibiydi sonradan 5500 fark atmaya başladı pek başa baş değilSadece BF 5'te başabaş gittiler. Diğer tüm oyunlarda ortalama fps'de 5500XT en az 5 fps fark attı.