Evde Spor İçin Alınması Gereken Ekipmanlar

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,283
Spor salonlarına gidip fazla paralar vereceğime kendi ekipmanlarımla istediğim gibi çalışmayı düşünüyorum ortalama 500 tl bütçem var. Önerebileceğiniz ekipmanlar var mı ? 16 Yaşındayım 176 CM en son ölçtüğümde 86 kiloydum. Geliştirmek istediğim yerler ise full body öyle sadece omuz karın kası değil her yer eşit gelişsin istiyorum.

Bu sporu yapan biri olarak öncelikle söylemek istediğim bişey var. Ciddi anlamda vücut geliştirmek gerçekten iyi bir seviyeye gelmek istiyorsan spor salonuna gitmen şart. Ha yok az bişey kas kütlem artsın iyi görüneyim diyorsan 2 tane dumbbell 1 tane halter ve ağırlıkları yeterli olur. Eğer bütçen varsa 1 tanede bench sehpası alırsan daha iyi olur.

Bu sporu yapan biri olarak öncelikle söylemek istediğim bişey var. Ciddi anlamda vücut geliştirmek gerçekten iyi bir seviyeye gelmek istiyorsan spor salonuna gitmen şart. Ha yok az bişey kas kütlem artsın iyi görüneyim diyorsan 2 tane dumbbell 1 tane halter ve ağırlıkları yeterli olur. Eğer bütçen varsa 1 tanede bench sehpası alırsan daha iyi olur.
Tek istediğim şey fazla kilolarımdan kurtulup azıcık da kasımın olması. Ciddi bir kas düşünmüyorum. Peki kaç kiloyla başlamak gerekiyor yani ilk seferde kaç kiloluk halter dumbel alayım.

Spor salonlarına gidip fazla paralar vereceğime kendi ekipmanlarımla istediğim gibi çalışmayı düşünüyorum ortalama 500 TL bütçem var. Önerebileceğiniz ekipmanlar var mı ? 16 Yaşındayım 176 CM en son ölçtüğümde 86 kiloydum. Geliştirmek istediğim yerler ise full body öyle sadece omuz karın kası değil her yer eşit gelişsin istiyorum.
500 lıraya bulundugun bolgeye gore 5 ay spor salonuna gıdersın birazda kendıne dıkkat edersen 5 ayda makıne gıbı vucut da yaparsın 500 lıraya full vucud ıcın alet alamazsın

kapı üstüne asılan barfiks demiri, dumble, esnetme lastikleri, biraz daha ileri gitmek istiyorsan halter seti alınabilir. temiz calıscam diyorsan yere serilen pike miydi neydi tam hatırlamıyorum ismini ondan alabilirsin

Tek istediğim şey fazla kilolarımdan kurtulup azıcık da kasımın olması. Ciddi bir kas düşünmüyorum. Peki kaç kiloyla başlamak gerekiyor yani ilk seferde kaç kiloluk halter dumbel alayım.
Ayarlanabilir dumbbell al ki vücudun 2.5 kg alıştığında 5 e çık 5 e alıştığında 7.5 kg çık. Eğer kiloluysan en basit önerim sabah 7-8 de kalkıp aç karnına 30-45 dk arası yürüyüş yapman. Sadece su iç yürürken. Sonra gün içindede güzel beslenirsen güzel sonuç alırsın en basit şekilde önerim bu olur.

ben de yapmak istiyorum
boy 1.60 civarı
yaş 13
kilomu bilmiyorum.
gerçekten çok güçsüzüm

Ayarlanabilir dumbbell al ki vücudun 2.5 kg alıştığında 5 e çık 5 e alıştığında 7.5 kg çık. Eğer kiloluysan en basit önerim sabah 7-8 de kalkıp aç karnına 30-45 dk arası yürüyüş yapman. Sadece su iç yürürken. Sonra gün içindede güzel beslenirsen güzel sonuç alırsın en basit şekilde önerim bu olur.
Son iki aydır beyaz ekmek yemiyorum 2 öğüne düşürdüm yürüyebildiğim kadar yürüyorum ve acıktığımda abur cubur yerine su içmeye başladım. Farkını da görüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 lıraya bulundugun bolgeye gore 5 ay spor salonuna gıdersın birazda kendıne dıkkat edersen 5 ayda makıne gıbı vucut da yaparsın 500 lıraya full vucud ıcın alet alamazsın
Aylık 100 lira olacağını hiç sanmıyorum bir de salonlarda başkalarının kullandığını da pek kullanmak istemiyorum. 50 tl 100 tl fazla olsun benim olsun diye düşünüyorum.

https://www.hepsiburada.com/aydin-sport-20-kg-dambil-seti-dumbell-agirlik-seti-p-HBV00000RRAH2 Çıkarılıp takılan bu galiba yanlış anlamadıysam .

ben de yapmak istiyorum
boy 1.60 civarı
yaş 13
kilomu bilmiyorum.
gerçekten çok güçsüzüm
Spor yapabilme imkanın varsa yazıl ve başla. Eğer hocanı dinlersen sporuda severek yaparsan 15 yaşına geldiğinde çok güzel bir vücudun olur.

Son iki aydır beyaz ekmek yemiyorum 2 öğüne düşürdüm yürüyebildiğim kadar yürüyorum ve acıktığımda abur cubur yerine su içmeye başladım. Farkını da görüyorum.

Aylık 100 lira olacağını hiç sanmıyorum bir de salonlarda başkalarının kullandığını da pek kullanmak istemiyorum. 50 TL 100 TL fazla olsun benim olsun diye düşünüyorum.

https://www.hepsiburada.com/aydin-sport-20-kg-dambil-seti-dumbell-agirlik-seti-p-HBV00000RRAH2 Çıkarılıp takılan bu galiba yanlış anlamadıysam .
3 öğün yiyebilirsin ama temiz bi 3 öğün olsun. ara öğün olarak kuruyemiş ye 1-2 tane meyve de yiyebilirsin. şu fitbarlar var onlardan yiyebilirsin. çok takma çok kasma. Antrenman yap yürüyüş yap illa bi sonuç alıcaksın zaten :)

seker tut ve ekmek uzak dur.
eve kesinlikle curl al.

sinav cek yerde.
karin ABS bölgesini antreman et.
kosuya git.

Spor yapabilme imkanın varsa yazıl ve başla. Eğer hocanı dinlersen sporuda severek yaparsan 15 yaşına geldiğinde çok güzel bir vücudun olur.

3 öğün yiyebilirsin ama temiz bi 3 öğün olsun. ara öğün olarak kuruyemiş ye 1-2 tane meyve de yiyebilirsin. şu fitbarlar var onlardan yiyebilirsin. çok takma çok kasma. Antrenman yap yürüyüş yap illa bi sonuç alıcaksın zaten :)
Aslında 3 öğün sayılabilir biraz acıktığımda yoğurt leblebi falan yiyorum karnımı tok tutsun diye ve bol bol su. Etrafımda hep fit gözüken insanlar olduğu için biraz da daha çok zorlamaya çalışıyorum kendimi.

seker tut ve ekmek uzak dur.
eve kesinlikle curl al.

sinav cek yerde.
karin ABS bölgesini antreman et.
kosuya git.
Abi yürüyüş işini artırıyorum günde güne yani eskiden haftada 2,3 kere dışarı çıkıyorsam artık neredeyse her gün yürümeye çalışıyorum. Bir program indirmişim onu yapıyorum karın kası için hareketler var 20 egzersizlik gitgide artan onun dışında aletli olanlara geçmek istiyorum ondan böyle bir konu açma gereksiniminde bulundum.

Aslında 3 öğün sayılabilir biraz acıktığımda yoğurt leblebi falan yiyorum karnımı tok tutsun diye ve bol bol su. Etrafımda hep fit gözüken insanlar olduğu için biraz da daha çok zorlamaya çalışıyorum kendimi.

Abi yürüyüş işini artırıyorum günde güne yani eskiden haftada 2,3 kere dışarı çıkıyorsam artık neredeyse her gün yürümeye çalışıyorum. Bir program indirmişim onu yapıyorum karın kası için hareketler var 20 egzersizlik gitgide artan onun dışında aletli olanlara geçmek istiyorum ondan böyle bir konu açma gereksiniminde bulundum.
reis , haftada bir sefer kosu yap. gerisi hard work gec.
senin body hard training gerek. ancak öyle yaglardan kurtulursun.
ayrica seker tuz ve shoko uzak dur. chips dahil.

reis , haftada bir sefer kosu yap. gerisi hard work gec.
senin body hard training gerek. ancak öyle yaglardan kurtulursun.
ayrica seker tuz ve shoko uzak dur. chips dahil.
Abi şekeri azaltamıyorum annem sürekli pasta yapıyor sşdlkşasdk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri