Neler Yeni

Evde Spor İçin Alınması Gereken Ekipmanlar

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
Enes
Abi şekeri azaltamıyorum annem sürekli pasta yapıyor sşdlkşasdk
Şeker yiyorsan yaptığın yürüyüşü ve yağ yakımını unut. Sabah aç karna yürüyüş yap 1 ay sonra bana teşekkür edersin.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Şeker yiyorsan yaptığın yürüyüşü ve yağ yakımını unut. Sabah aç karna yürüyüş yap 1 ay sonra bana teşekkür edersin.
Ya o kadar mı farkediyor ama çok ta yemiyorum 1 tabakçık bir şey. Sabah aç karna yürüş yapmayı ciddi düşünüyorum aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ahahah mecbur hayir diyicen. haftada bi kere ok cheat day.

aynen öyle
Haydaa öyle diyorsanız ben bırakayım artık yapacak bir şey yok.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ya o kadar mı farkediyor ama çok ta yemiyorum 1 tabakçık bir şey. Sabah aç karna yürüş yapmayı ciddi düşünüyorum aslında.

mecbur reis , yoksa durum fena. seker tuz ekmek ve chips shoko uzak dur. spor yap.
bak 6 ay sonra resmen yaglar ericek.
7-12 ay arasi kaslar sertlesicek.

ancak 13-14 ay dan sonra kaslar gelisicek

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
949
İsim
Enes

Tabi öyle. Şeker yağ yakımını durdurur.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Berkecan Ergin
Spor salonlarına gidip fazla paralar vereceğime kendi ekipmanlarımla istediğim gibi çalışmayı düşünüyorum ortalama 500 TL bütçem var. Önerebileceğiniz ekipmanlar var mı ? 16 Yaşındayım 176 CM en son ölçtüğümde 86 kiloydum. Geliştirmek istediğim yerler ise full body öyle sadece omuz karın kası değil her yer eşit gelişsin istiyorum.
evde spor olmaz. Zaten alacağın ekipman parasıyla 3-5 ay spora gider evde 1 senede yapcağını orada 3-5 ayda yaparsın. Belediyelerin mahallelerde açtıgı ucretsız salonlar var onları degerlendır araştır. squat yapmadıktan sonra bench press basamadıktan sonra deadlıftı yerden sökemedikten sonra kimse spor yapıyorum evde demesin. Malesef birşeylerin olmasını istiyorsan gerekirse karı kızla dolaşmayı keseceksin gerekirse haftada 1 gün dışarı çıkmicaksın ordan arttırdıgını ayda 100-120(istanbul fiyatları böyle ortalama) salona vereceksin gideceksin düzgün besleneceksin birşeyler olsun istiyorsan.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
mecbur reis , yoksa durum fena. seker tuz ekmek ve chips shoko uzak dur. spor yap.
bak 6 ay sonra resmen yaglar ericek.
7-12 ay arasi kaslar sertlesicek.

ancak 13-14 ay dan sonra kaslar gelisicek
Ekmek yok şeker bir pasta var onu da kestim hatta gidip söyledim daha yapma benim için yemeyeceğim dedim. cips 2 yıldır yemiyorum. Ve ciddi bir kasta istemiyorum hani öyle bazıların ki çok büyük oluyor normal kas olsa yeter bana. Ama dediklerinizi uygulayacağım.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ekmek yok şeker bir pasta var onu da kestim hatta gidip söyledim daha yapma benim için yemeyeceğim dedim. cips 2 yıldır yemiyorum. Ve ciddi bir kasta istemiyorum hani öyle bazıların ki çok büyük oluyor normal kas olsa yeter bana. Ama dediklerinizi uygulayacağım.
insallah hocam. saglikin benim icin önemli.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Tabi öyle. Şeker yağ yakımını durdurur.
Bırakalım o zaman yapacak bir şey yok gibi duruyor.

insallah hocam. saglikin benim icin önemli.
Teşekkür ederim sizlerin varlığı da benim için önemli <3

evde spor olmaz. Zaten alacağın ekipman parasıyla 3-5 ay spora gider evde 1 senede yapcağını orada 3-5 ayda yaparsın. Belediyelerin mahallelerde açtıgı ucretsız salonlar var onları degerlendır araştır. squat yapmadıktan sonra bench press basamadıktan sonra deadlıftı yerden sökemedikten sonra kimse spor yapıyorum evde demesin. Malesef birşeylerin olmasını istiyorsan gerekirse karı kızla dolaşmayı keseceksin gerekirse haftada 1 gün dışarı çıkmicaksın ordan arttırdıgını ayda 100-120(istanbul fiyatları böyle ortalama) salona vereceksin gideceksin düzgün besleneceksin birşeyler olsun istiyorsan.
Hesaplarıma göre 250 tl tuttu birkaç tanıdığım da var daha ucuza halterle dumbel alabileceğimi düşünüyorum. Hem ben ciddi yapmayı şu anlık düşünmüyorum fazla kilolarımdan kurtulayım birazcıkta kasım olsun yeter. Karı kızla dolaşma mevsuzuna gelecek olursak benim kimsem yok pek çevremde erkek bile bulamıyorum konuşacak :) Yine de teşekkür ederim yorumun için.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Berkecan Ergin
Bırakalım o zaman yapacak bir şey yok gibi duruyor.

Teşekkür ederim sizlerin varlığı da benim için önemli <3

Hesaplarıma göre 250 TL tuttu birkaç tanıdığım da var daha ucuza halterle dumbel alabileceğimi düşünüyorum. Hem ben ciddi yapmayı şu anlık düşünmüyorum fazla kilolarımdan kurtulayım birazcıkta kasım olsun yeter. Karı kızla dolaşma mevsuzuna gelecek olursak benim kimsem yok pek çevremde erkek bile bulamıyorum konuşacak :) Yine de teşekkür ederim yorumun için.
zaten spora yeni başlayan kişiler en çok kilo kaybı yada kas kazanımı ilk aylarda yapar düzenli beslenme ile. Madem devamlı yapmayı düşünmüyorsun ortalama 300 gibi bir paraya en kötü 2-3 ay salona gidersin. Düzgün bir beslenme ve spor ile kilo verme odaklı yaparsan 15kilo net verirsin. kütle kas kazanımı gibi yaparsanda ortalama 5kg ağırlaşırsın (kas kazanımı değişiklik gösterebilir)

Top Bottom