Rog Strix RTX 2060S AE 3 Fanlı Bu kasaya sığar mı ?

Kapaktan değil ön panelden bir tuş ile değiştiriyorsunuz kasanın hava akış hızını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görselde airhawk tek atar
Teşekkür ettim ustam. Kasa tercihimide sayenizde kesinleştirdim. Dark Guardian alıyorum. Hem beğendim hem de fiyat olarakta gayet uygun bir ürün.
Herkese teşekkürler.

Teşekkür ettim ustam. Kasa tercihimide sayenizde kesinleştirdim. Dark Guardian alıyorum. Hem beğendim hem de fiyat olarakta gayet uygun bir ürün.
Herkese teşekkürler.
rica ederiz her zaman yardımcı olmaya çalışırız kanka

Bu ekran kartı
bu kasaya sığar mı ? Bir sorun olur mu ? Sipariş edeceğim kasayı.
1k daha ekle 3070 al çok pahalı

Teşekkür ederim. Kasanın hava akışı iyi midir ? Uzun seneler kullanım için önerir misiniz ?

Teşekkür ederim. Kasanın hava akışı iyi midir ? Uzun seneler kullanım için önerir misiniz ?
kendim kullanıyorum süper kasadır airflowu gayet iyi

kasanın üstünde usb portlarının yanında fan hızı kontrolcüsü var arka kapağa gerek yok.

hıgh ve low profile veya komple durduruyosunuz

Ekler

• 34fd3871-1f76-49ad-9bb7-b7e833f201a2.jpg
    34fd3871-1f76-49ad-9bb7-b7e833f201a2.jpg
    151.3 KB · Hit: 28
kendim kullanıyorum süper kasadır airflowu gayet iyi

kasanın üstünde usb portlarının yanında fan hızı kontrolcüsü var arka kapağa gerek yok.
Led için değil mi o dediğiniz ? Videoda kapağı açıyor fan hızını değiştirmek için tanıtımında.

hıgh ve low profile veya komple durduruyosunuz
Çok sağolun teşekkür ettim. Şuan içim rahatladı :D Gerçekten teşekkür ederim. Doğru bilgi verip yönlendirdiniz. Bu kasayı alıyorum. İncehesapta yok malesef. Kasayıda sipariş edeceğim. Pazartesi diğer bileşenleri alacağım. Bu kasa herşeye uygun gibi duruyo. İşlemcim için hava soğutma kullanacağım.

Geri