Neler Yeni

Rog Strix RTX 2060S AE 3 Fanlı Bu kasaya sığar mı ?

T.P.G.

80+ Titanium
Diğer arkadaşlar bu ekran kartı için en iyi hava akışı dark guardianda olur diye önerdiler yüksek ihtimalle. Videolarını izledim. Kasanın fan modunu değiştirmek için kapak çıkartmak gerekiyor. Performans modunda biraz sesli çalışıyor gibi. Bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam normal modda mı kullanıyosunuz performans modunda mı ?Performans modunda çok ses yaptığını yazmışlar youtube yorumlarında o yüzden soruyorum. Kasayı normal modda kullanmam yeterli değil mi ? Render gibi işlerim olmayacak. Sadece oyun oynayacağım. Çok sesli bi kasa mı ?
MAG Force 100 serisi biraz küçük. AirHawk duo alırsanız hem geniş olue hem 20x2mm fanlar deli gibi soğutma saglar. 100R alan arkadaşımla PSU montajında zorlandık baya kücük bir kasa cünkü 100M, 100R, 101M

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
Bu ekran kartı
bu kasaya sığar mı ? Bir sorun olur mu ? Sipariş edeceğim kasayı.
arkadasimdada ayni kasa var ekran karti 2070 kasaya uyar

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
Bu ekran kartı
bu kasaya sığar mı ? Bir sorun olur mu ? Sipariş edeceğim kasayı.
Bu ekran kartını bugün mü aldın

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Yeni gelecek ekran kartları bundan ucuz olmaz mı?

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
Bu ekran kartını bugün mü aldın
Evet 10 stok vardı usta bitmiş şimdi 4200 TL ydi. Önce hepsiburada da indirime girdi. Bugünde amazonda girdi.

MAG Force 100 serisi biraz küçük. AirHawk duo alırsanız hem geniş olue hem 20x2mm fanlar deli gibi soğutma saglar. 100R alan arkadaşımla PSU montajında zorlandık baya kücük bir kasa cünkü 100M, 100R, 101M
Peki usta hemen airhawk duonun videolarını izliyorum. Dark guardian ı beğendim onuda alsam olur değil mi ?

Yeni gelecek ekran kartları bundan ucuz olmaz mı?
Hocam 2060 5000+ her sitede indirimsiz halleri bide. 3070 3060 ın bu fiyatlara olacağını sanmıyorum. Palit 3 fanlı 3070 7000TL mesela örnek verecek olursak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
Evet 10 stok vardı usta bitmiş şimdi 4200 TL ydi. Önce hepsiburada da indirime girdi. Bugünde amazonda girdi.

Peki usta hemen airhawk duonun videolarını izliyorum. Dark guardian ı beğendim onuda alsam olur değil mi ?
Ben de aynısını aldım. Stoklar aşırı çabuk tükendi. Aldıktan sonra bile aklımda soru işareti vardı. Acaba bi haltlar mı var diye. Çünkü uygun geldi fiyatı ve birden karşıma çıktı almış oldum

T.P.G.

80+ Titanium

Hocam 2060 5000+ her sitede indirimsiz halleri bide. 3070 3060 ın bu fiyatlara olacağını sanmıyorum. Palit 3 fanlı 3070 7000TL mesela örnek verecek olursak.
Dark Guardian da iyidir tabi.ama Airhawk duo önündeki 20Cm fanlarla fatality çekiyor guardiana :D

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
Dark Guardian da iyidir tabi.ama Airhawk duo önündeki 20Cm fanlarla fatality çekiyor guardiana :D
:D Hocam fiyat olarak makul geldi bana guardian. Tipide hoşuma gitti genişte hem. ((380mm VGA ve 165mm CPU Desteği)) Bunlar sıvı soğutma ve hava soğutma desteği mi oluyor ? Dark guardianın özelliklerinde yazıyordu.

T.P.G.

80+ Titanium
:D Hocam fiyat olarak makul geldi bana guardian. Tipide hoşuma gitti genişte hem. ((380mm VGA ve 165mm CPU Desteği)) Bunlar sıvı soğutma ve hava soğutma desteği mi oluyor ? Dark guardianın özelliklerinde yazıyordu.
380MM olan ekran kartı. 165mm olan hava soğutma

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
33cm kadar takılabiliyor sorun olmayacaktır.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Diğer arkadaşlar bu ekran kartı için en iyi hava akışı dark guardianda olur diye önerdiler yüksek ihtimalle. Videolarını izledim. Kasanın fan modunu değiştirmek için kapak çıkartmak gerekiyor. Performans modunda biraz sesli çalışıyor gibi. Bilemedim.

Hocam normal modda mı kullanıyosunuz performans modunda mı ?Performans modunda çok ses yaptığını yazmışlar youtube yorumlarında o yüzden soruyorum. Kasayı normal modda kullanmam yeterli değil mi ? Render gibi işlerim olmayacak. Sadece oyun oynayacağım. Çok sesli bi kasa mı ?
yok hocam ya hikaye o çok ses meselesi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kapaktan değil ön panelden bir tuş ile değiştiriyorsunuz kasanın hava akış hızını

Yine de Dark Guardian ve Airhawk daha mantıklı hocam.
görselde airhawk tek atar

Top Bottom