T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
1 gün içerisinde işlediğim günahlaeın yarısını işlesen sende dua işlemez dersinHocam işlemez diye bir şey yok zaten arama motoruna yazsan çıkar karşına.
1 gün içerisinde işlediğim günahlaeın yarısını işlesen sende dua işlemez dersinHocam işlemez diye bir şey yok zaten arama motoruna yazsan çıkar karşına.
Gece daha sevap bak millet uyuyor sen dua ediyon işlemez olur muNas felak biliyorum da ayetel kürso yok bende. Bu saatten sonra okusam da işlemez
Gece daha sevap bak millet uyuyor sen dua ediyon işlemez olur mu
1 gün içerisinde işlediğim günahlaeın yarısını işlesen sende dua işlemez dersin![]()
Ne yapmış olabilirsin diye düsünüyorum1 gün içerisinde işlediğim günahlaeın yarısını işlesen sende dua işlemez dersin![]()
Hahaha reaksiyonu attım ama yanlış oldu biraz1 gün içerisinde işlediğim günahlaeın yarısını işlesen sende dua işlemez dersin![]()
KüfürNe yapmış olabilirsin diye düsünüyorum
Alkol 21.yüzyıl Türkiyesinin sorunu oldu bildiğin ve ben 20 yaşima geldim 1 kere ağzıma sürmedim dahada sürmem herhalde büyük konuşmayalimKüfür
Alkol
Daha niceleri
Düşündüğün kadar değil be. Binde bir içerim. Ağzıma sürmeyeceğim iki şey sigara ve nargiledir.Alkol 21.yüzyıl Türkiyesinin sorunu oldu bildiğin ve ben 20 yaşima geldim 1 kere ağzıma sürmedim dahada sürmem herhalde büyük konuşmayalim
Alkol hiçbir şeyi yoksa pahali parana yazık aga alkol içip sigara içmemiş ilk kez birini gördüm. Nargile kokusu dişardan güzel geliyor ama işte iyi bir şey değil.Düşündüğün kadar değil be. Binde bir içerim. Ağzıma sürmeyeceğim iki şey sigara ve nargiledir.
Alkol içen adam kotu olmuyor kötülük onun içinde vardır zaten.
Sigara nedense midemi bulandırıyor ya. Alkolde öyle bir şey yok. Sigaradan nefret ederim. Özellikle kokusundanAlkol hiçbir şeyi yoksa pahali parana yazık aga alkol içip sigara içmemiş ilk kez birini gördüm. Nargile kokusu dişardan güzel geliyor ama işte iyi bir şey değil.
Çok ağır bir koku gitmiyor gerçekten nefret edilmesi gereken bir kokusu var içen kişiler nasil rahatsiz olmuyor anlanıyorum.Sigara nedense midemi bulandırıyor ya. Alkolde öyle bir şey yok. Sigaradan nefret ederim. Özellikle kokusundan
Galiba sebebi babamın 9 yaşimda agır isteğim nedeniyle Marlboro cektirmesiydi. Boguldum laÇok ağır bir koku gitmiyor gerçekten nefret edilmesi gereken bir kokusu var içen kişiler nasil rahatsiz olmuyor anlanıyorum.
Beni sigara bebeklikte astım olmama neden oldu benimde ondan olsa gerekGaliba sebebi babamın 9 yaşimda agır isteğim nedeniyle Marlboro cektirmesiydi. Boguldum la. O günden beri ne merak ederim ne heves