Öneri Mekanik veya Membran Klavye Önerisi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
26,220
RGB olması önem arz eder. Bendeki OGRE RGB de gamepower ın kronik problemleri görünmeye başlayınca, 200 den satmaya karar verdim, tuşlar basmaması çok kötü, bazen oyunda zıplayamıyorum bile, o yüzden yeni rgb mekanik arayışındayım, bütçem 400₺ civarı fazla aşamam 500 göremem çok pahalı olur. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum

NOT: RGB LAZIM :)

RGB olması önem arz eder. Bendeki OGRE RGB de gamepower ın kronik problemleri görünmeye başlayınca, 200 den satmaya karar verdim, tuşlar basmaması çok kötü, bazen oyunda zıplayamıyorum bile, o yüzden yeni RGB mekanik arayışındayım, bütçem 400₺ civarı fazla aşamam 500 göremem çok pahalı olur. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum

reddregonun tkl rgb klavyesi var o bir de kumara

RGB olması önem arz eder. Bendeki OGRE RGB de gamepower ın kronik problemleri görünmeye başlayınca, 200 den satmaya karar verdim, tuşlar basmaması çok kötü, bazen oyunda zıplayamıyorum bile, o yüzden yeni RGB mekanik arayışındayım, bütçem 400₺ civarı fazla aşamam 500 göremem çok pahalı olur. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ediyorum

klavyenin kronik sorunu nedir hocam almayı düşünüyodum bu modeli

Aga beee bundan 4 5 ay önce KB-R101 381 TL ye almıştım geçen baktım 700 TL yi geçmişti 2. elden bulursan ya da sahibinden sıfır gibi 4-300tl ye bulursun aşırı güzel klavye metal zaten 2 3 yılı var en az

Aga beee bundan 4 5 ay önce KB-R101 381 TL ye almıştım geçen baktım 700 TL yi geçmişti 2. elden bulursan ya da sahibinden sıfır gibi 4-300tl ye bulursun aşırı güzel klavye metal zaten 2 3 yılı var en az
vatan linkleri bozuk aga neyse kb r101 yaz görürsün

k68 bile 1300tl olmuş bu ne lna

Geri