Yerli marka kulaklık ?

Reaksiyon skoru
4
ESSELAMU ALEYKÜM bir kulaklık almayı düşünüyorum yerli marka zaten çok yokta vestel almayı düşünüyorum yerliye destek vermek adına kazık mi yerim iyi mi ederim ne diyorsunuz bu konu hakkında?

ESSELAMU ALEYKÜM bir kulaklık almayı düşünüyorum yerli marka zaten çok yokta vestel almayı düşünüyorum yerliye destek vermek adına kazık mi yerim iyi mi ederim ne diyorsunuz bu konu hakkında?
Yerliye destek verme adı altında kazıklanırsınız hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rampage yerli marka
Hocam 1000 şahit lazım.Çin'de merdiven altı üretilen ürünlere sadece logolarını basıyorlar..

harbi lan türkmüş segment bilgisayarınmış anlagığım kadarıyla

Hocam 1000 şahit lazım.Çin'de merdiven altı üretilen ürünlere sadece logolarını basıyorlar..
snopy nasıldır

diğer markalar ne yapıyor sanıyorsun sanki vestel bütün parçaları kendisi üretiyor ve kulaklığı yapıyor çoğu markanın birbirinden farkı yok

Yerliye destek diye çok kötü bir ürün alırsın.

diğer markalar ne yapıyor sanıyorsun sanki vestel bütün parçaları kendisi üretiyor ve kulaklığı yapıyor çoğu markanın birbirinden farkı yok
orası öyle hocam vestel ilk bulaşık makinesini kendisi üretmedi boschun adı geçiyordu misal ürettikleri telefonlar da keza öyle..

Geri