Çözüldü✓ PC Çalışıyor Ama Görüntü yok klavye mouse çalışmıyor.

ykpender

80+
Reaksiyon skoru
11
Pc'y. Açıyorum işlemci fanı dönüyor ekran kartı çalışıyor ama görüntü vermiyor aynı zamanda klavye ve mouse çalışmıyor. ramları söküp silgi ile sildim yerlerini değiştirdim yine fayda etmedi.
ekran kartını söküp temizleyip taktım yine çalışmadı ve kapatırken güç kaynağını kapatmak zorunda kalıyorum power tuşu ile gücü kesemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirni ?

PC'y. Açıyorum işlemci fanı dönüyor ekran kartı çalışıyor ama görüntü vermiyor aynı zamanda klavye ve mouse çalışmıyor. ramları söküp silgi ile sildim yerlerini değiştirdim yine fayda etmedi.
ekran kartını söküp temizleyip taktım yine çalışmadı ve kapatırken güç kaynağını kapatmak zorunda kalıyorum power tuşu ile gücü kesemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirni ?
Kabloyu kontrol et monitöre giden,monitörün güç kablosunun takılı olup olmadığına bak.

İmkan varsa power değiştirip dene, onun dışında geriye anakart arızası kalıyor. Besleme arızası ise 100 tl ye bi tamircide yaptırırsın.

İmkan varsa power değiştirip dene, onun dışında geriye anakart arızası kalıyor. Besleme arızası ise 100 TL ye bi tamircide yaptırırsın.
Tamirciye götürmekten başka bir şey kalmıyor. Elektrik gitti öyle oldu bişey yanmış olabilirmi ? ekran kartı veya işlemci olma olasılığı varmıdır sanmıyorum pek ama olabilirmi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios Pili'ni çıkartıp takmayı denediniz mi?
yok ekran kartının tam altında diye çıkartamadım zamanımda pek yoktu

Şu an ihtimaller üzerinden konuşuyoruz, yani bi speaker taksan sorunun ne olduğunu az çok anlama ihtimalimiz daha yüksek... Kısa devre olsa hiç açılmazdı. Ramlerde sorun yoksa, teker teker takmayı denediyseniz geriye besleme arızası veya PSU arızası kalıyor.

Ekran kartı ek güç pin bağlantılarını yaptın mı?

Ve görüntü kablosunu ekran kartına taktığınıza emin olun.

Şu an ihtimaller üzerinden konuşuyoruz, yani bi speaker taksan sorunun ne olduğunu az çok anlama ihtimalimiz daha yüksek... Kısa devre olsa hiç açılmazdı. Ramlerde sorun yoksa, teker teker takmayı denediyseniz geriye besleme arızası veya PSU arızası kalıyor.
2 ramide silgi ile sildim ve tek tek farklı slotlarda denedim sorun hala aynıydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı ek güç pin bağlantılarını yaptın mı?

Ve görüntü kablosunu ekran kartına taktığınıza emin olun.
Ekran kartını söküp temizleyip tekrar bağlantılarını kontrol ederek taktım onda bi sorun olmadı hala çalışıyordu ekran kartı. dp kablosunuda kontrol ettim bi sorun yok gibiydi ama tamirciye götürmek zorundayım gibi kalıyor çok kurcalarsam daha çok sorun çıkartabilirim diye korkuyorum.

Anakart üzerinden de görüntü almaya çalış son olarak olmazsa gönder tamire

Anakart üzerinden de görüntü almaya çalış son olarak olmazsa gönder tamire
Anakart b450m s2h Anakarttan görüntü alamıyorum malesef. elektrk gittiği için besleme ve powerda bi sorun yaratmış olabilirmi ?

Geri