Neler Yeni

Yeni bilgisayar topladım ama ekrana görüntü gelmiyor ve klavye-mouse çalışmıyor

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Valla yaptım olmadı da çalışırken mi yapmalıyım acaba?
Hahahahah sakın öyle bir çılgınlık yapma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzay montaj olarak mi deniyorsun şuan?

Kasaya değil anakartın USB portlarına bağlı değil mi klavye ve mouse

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Adolf Hitler
Hahahahah sakın öyle bir çılgınlık yapma

Uzay montaj olarak mi deniyorsun şuan?

Kasaya değil anakartın USB portlarına bağlı değil mi klavye ve mouse
Yok yav o işin şakasıydı:pepega: ama şimdi Onlara bağlasamda olmuyor meğer kfg kablosu Sys Fan1 girişine girecekmiş fakat benim giriş 4 pinli 3 adet giriş vardı kuzeniminkinde ucuna dönüştürücü ve uzatıcı kablo takacağım 3 pinli olacak şekilde.

Şimdi kfg kablosunu önce en sağ pin boş kalacak şekilde taktım çalışıp hemen geri kapandı sonra en sol pin boş kalacak şekilde taktım bu sefer çalıştı ama hala görüntü ve klavye mouse çalışmıyor

Son düzenleme:

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Onlara bağlasamda olmuyor meğer kfg kablosu Sys Fan1 girişine girecekmiş fakat benim giriş 4 pinli 3 adet giriş vardı kuzeniminkinde ucuna dönüştürücü ve uzatıcı kablo takacağım 3 pinli olacak şekilde.
Yanlış bir şeyler olduğunu belliydi hocam 🤣 sağlık olsun oluyor böyle şeyler. O yüzden ilk başta uzay montaj çalıştırmakta fayda var hocam

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Adolf Hitler
Yanlış bir şeyler olduğunu belliydi hocam 🤣 sağlık olsun oluyor böyle şeyler. O yüzden ilk başta uzay montaj çalıştırmakta fayda var hocam
Ama hala olmuyor hocam klavye mouse ve ekran gelmedi acaba full söküp uzay montaj olarak çalışırtırsam olur mu?
Ya da işlemci gevşek olabilir diyorlar bu doğru olabilir çünkü işlemci fana yapışmıstı işlemcinin pini kilitli olduğu halde fanı çekerken işlemci ile beraber geldi:uzgunpeepo:

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Ama hala olmuyor hocam klavye mouse ve ekran gelmedi acaba full söküp uzay montaj olarak çalışırtırsam olur mu?
Ya da işlemci gevşek olabilir diyorlar bu doğru olabilir çünkü işlemci fana yapışmıstı işlemcinin pini kilitli olduğu halde fanı çekerken işlemci ile beraber geldi
O sıkıntı olabilir hocam. Sisteme zarar vermeden tamamen söküp bütün bağlantılarının tam olduğundan emin olup öyle sistemi çalıştırın

İşlemcinin birlikte gelmesi hiç hayra alemet değil hocam. Siz bütün bileşenlerin doğru çalışıp yerleştirdiginden emin olun

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Adolf Hitler
O sıkıntı olabilir hocam. Sisteme zarar vermeden tamamen söküp bütün bağlantılarının tam olduğundan emin olup öyle sistemi çalıştırın
O zaman öyle yapayım

İşlemcinin birlikte gelmesi hiç hayra alemet değil hocam. Siz bütün bileşenlerin doğru çalışıp yerleştirdiginden emin olun
Yaani normalde pini çekik olan bir işlemci fanı çekerken gelmez diye biliyorum termal macun yapışmış da bi o zaman öyle yapayım ben bi şimdi bilgisayarcıya götürüp parça kaptırmayalım :peeposad2:

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
O zaman öyle yapayım

Yaani normalde pini çekik olan bir işlemci fanı çekerken gelmez diye biliyorum termal macun yapışmış da bi o zaman öyle yapayım ben bi şimdi bilgisayarcıya götürüp parça kaptırmayalım :peeposad2:
Aynen öyle hocam, işlemcinin gelmesi hiç normal bir durum değil hocam zaten. Dikkatli olun, ramlerin oksitlenip oksitlenmedigine bakın macunu kontrol edin ve en önemlisi bileşenler tam otursun.

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Adolf Hitler
Aynen öyle hocam, işlemcinin gelmesi hiç normal bir durum değil hocam zaten. Dikkatli olun, ramlerin oksitlenip oksitlenmedigine bakın macunu kontrol edin ve en önemlisi bileşenler tam otursun.
Hocam işlemci, ekran kartı ve anakart dışında her şey sıfır ben biraz anakarttan şüpheleniyorum ama adam gibi bidaha toplayayım ben bi.

The Semih

80+ Gold
Hocam işlemci, ekran kartı ve anakart dışında her şey sıfır ben biraz anakarttan şüpheleniyorum ama adam gibi bidaha toplayayım ben bi.
Anakarta takılan Power kablolarını yanlış takmışşın muhtemelen, orası hassas biraz dikkatlice tekrar düzgün tak açılcak PC

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,696
Üyeler
165,408
Son üye
sihecate
Top Bottom