Bu harddisk normal mi

HDD sürekli çalışması virüs yüzünden olabilir veya arka planda çalışan farklı bir programdan.Aklınızda bulunsun.

Biliyorum virüslerle az uğraşmadım zamanında :), fakat %10 luk bir değer fazla değil artıdan görev yöneticisi anlık kullanımları tam net göstermiyor o yüzden önemsencek bir şey olduğunu sanmıyorum, artıdan Win 10 arkaplanda çok işlem yapan bir işletim sistemi.

Biliyorum virüslerle az uğraşmadım zamanında :), fakat %10 luk bir değer fazla değil artıdan görev yöneticisi anlık kullanımları tam net göstermiyor o yüzden önemsencek bir şey olduğunu sanmıyorum, artıdan Win 10 arkaplanda çok işlem yapan bir işletim sistemi.
Ben hızlandırma videolarını izledim yaptım hızlanmadı herhalde virüs var

Ben hızlandırma videolarını izledim yaptım hızlanmadı herhalde virüs var

Hızlandırma tarzı bir şeyi ancak donanımsal destekle yaparsın dostum, içine sinsin diye Kaspersky ile tam tarama yapabilirsin, ama HDD nin hızı bellidir hızlandırmak için bir kaç donanım var fakat SSD alsan daha karlı olursun, pahalı donanımlar onlar. En kısa zamanda 120GB lık bir SSD alman ve Windows u o SSD ye kurmanı tavsiye ederim.

Hızlandırma tarzı bir şeyi ancak donanımsal destekle yaparsın dostum, içine sinsin diye Kaspersky ile tam tarama yapabilirsin, ama HDD nin hızı bellidir hızlandırmak için bir kaç donanım var fakat SSD alsan daha karlı olursun, pahalı donanımlar onlar. En kısa zamanda 120GB lık bir SSD alman ve Windows u o SSD ye kurmanı tavsiye ederim.
Ozaman ben bi ssd alayım 120 gb lik onu C yapayım öbür harddiskteki windowsu biçimlendireyim onu da depolama kullanırım 🙂

Ozaman ben bi ssd alayım 120 gb lik onu C yapayım öbür harddiskteki windowsu biçimlendireyim onu da depolama kullanırım 🙂

Aynen öyle :).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra hız farkını fark edersiniz, mesela monitörü PC çalıştırmadan önce açmak lazım çünkü PC monitörden hızlı olucak :).

Aynen öyle :).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra hız farkını fark edersiniz, mesela monitörü PC çalıştırmadan önce açmak lazım çünkü PC monitörden hızlı olucak :).
Peki benim depolama aracı kullnıcağım harddisk te gta5 ve forza 4 var bunlar hızlanırmı. Pubg yı sad ye kurucam ama hdd deki oyunlar hızlanırmı ?

Peki benim depolama aracı kullnıcağım harddisk te gta5 ve forza 4 var bunlar hızlanırmı. PUBG yı sad ye kurucam ama hdd deki oyunlar hızlanırmı ?

HDD deki oyunlar aynı hızda kalır çünkü HDD de devamke onlar :D, ekstra SSD alıp HDD den tamamen kurtulabilirsin sana kalmış. SSD deki her şey HDD den hızlı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,441
Üyeler
188,246
Son üye
Swozy53.
Geri