İnceleme James Donkey 610S Oyuncu Klavyesi İnceleme

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,235
Dostlar selam,

Bugün sizlerle 1 veya 1.5 ay önce edindiğim James Donkey 610S oyuncu klavyesini inceleyeceğiz. İlk önce klavyemizin özelliklerinden başlayalım. Bilgileri klavyenin kendi sitesinden almak isterdim fakat bu mümkün değil. Ne yazık ki bilgileri incehesap.com'dan alıyorum.

James Donkey 610S Mekanik 104 Tuş USB Siyah Oyuncu Klavye Genel Özellikler

1605714563622.png

Mekanik Klavye ve Rainbow Led Aydınlatmanın Şahane Uyumunu Hissedin
Parlak ve göz alıcı RAINBOW aydınlatmasının detaylı özelliklerini keşfedin. Belirli oyunlardaki tuşlarınızı veya yalnızca favori renklerinizi sergilemek için benzersiz bir animasyon seçebilir. Bunun yanı sıra, yalnızca kendi favori animasyonunuzu uygulayabilirsiniz. Switchlerin etrafında düşük ışık sızıntısı olması, yazılı kısımlara daha fazla ışık getirdiğinden; her tuşu daha parlak ve karanlıkta bulunması daha kolay hale getirir.

Alüminyum Kasa + Kaliteli Abs Materyal
Mekanik bir klavyenin amacı; en düşük basış gücü ile en fazla ve en hızlı tepkinin alınması olsa da, sert basış tepkilerine de dayanabilecek malzeme kalitesi tamamen elinizin altında.

Gerekli Multimedya Fonksiyonlarına Kolay Erişim (FN+F1'den F8'e)
James Donkey 610S üzerinde bulunan FN tuşuna basılı tutarak, ardından istediğiniz F tuşuna basarak; F1-F8 tuşları arasına atanmış tüm gerekli multimedya fonksiyonlarına anında ulaşabilirsiniz.

James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı İng Q USB Gaming Mekanik Klavye Özellikleri​

• Dili ve Dizilimi İngilizce Q
  • Bağlantı Özellikleri Kablolu
  • Bağlantı / Arabirim USB
  • Kablo Uzunluğu1.6 m
  • Oyuncular İçin Evet
  • Multimedya Özellik Var
  • Garanti 24 Ay Distribütör Garantili

Gelelim benim yorumlarıma...

Ürünü ben Gaming Gecesinden 180 TL gibi bir fiyata almıştım fakat şu anki duruma baktığımızda fiyatı uçmuş.

1605715012270.png

Warlock ile çok karşılaştırılan bir ürün benim ve çoğu kişininde tercihi tabi ki 610S. Warlock alıp 1 yıl sonra çöpe atmak veya rafa kaldırmak istemiyorsanız 610S alınız.

1605715389416.png

Ben bu ürünü aldığımda kafamda iki sorun vardı.

1. Bu üründe bilek desteği var mı ?
-Dostum bu üründe bilek desteği yok.

2.Bu klavye ingilizce ç,ö,ü,ğ,i,ş tuşları yok mu ?
-Hayır var sadece üstlerinde harfin basımı yok.

Ben red switch kullanıyorum kesinlikle red switch tavsiye ederim.

Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için ; https://www.incehesap.com/james-donkey-610s-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-43722/
Dün elime ulaşan Logitech G203 incelemesi için tıklayın ; https://donanimarsivi.com/forum/konu/g203-oyuncu-faresi-inceleme.192886/page-2#post-1917395

Evet arkadaşlar bir incelemenin daha sonuna geldik. İncelemeyi faydalı buluyorsanız beğenmeyi aklınıza takılan sorular içinde aşağıya yazmayı unutmayın.

İyi forumlar dilerim...

Son düzenleme:
Kanka çok güzel incelemişsin teşekkür ederim. Klavyenin red switch olan versiyonunu nereden buldun? Ben bakıyorum ve hiçbir yerde stok yok. Sitede Black / Blue switch diyor ancak ikisinin arasında seçim yapamıyoruz. Bu ne anlama geliyor?

Kanka çok güzel incelemişsin teşekkür ederim. Klavyenin red switch olan versiyonunu nereden buldun? Ben bakıyorum ve hiçbir yerde stok yok. Sitede Black / Blue switch diyor ancak ikisinin arasında seçim yapamıyoruz. Bu ne anlama geliyor?
Black/Blue switch demek blue oluyor. Kesinlikle blue tercih etme hem baş ağrırır hemde rahatsız eder birazdan ben sana link atarım.

Güzel inceleme.

Dostlar selam,

Bugün sizlerle 1 veya 1.5 ay önce edindiğim James Donkey 610S oyuncu klavyesini inceleyeceğiz. İlk önce klavyemizin özelliklerinden başlayalım. Bilgileri klavyenin kendi sitesinden almak isterdim fakat bu mümkün değil. Ne yazık ki bilgileri incehesap.com'dan alıyorum.

James Donkey 610S Mekanik 104 Tuş USB Siyah Oyuncu Klavye Genel Özellikler

Alıntıyı görüntüle

Mekanik Klavye ve Rainbow LED Aydınlatmanın Şahane Uyumunu Hissedin
Parlak ve göz alıcı RAINBOW aydınlatmasının detaylı özelliklerini keşfedin. Belirli oyunlardaki tuşlarınızı veya yalnızca favori renklerinizi sergilemek için benzersiz bir animasyon seçebilir. Bunun yanı sıra, yalnızca kendi favori animasyonunuzu uygulayabilirsiniz. Switchlerin etrafında düşük ışık sızıntısı olması, yazılı kısımlara daha fazla ışık getirdiğinden; her tuşu daha parlak ve karanlıkta bulunması daha kolay hale getirir.

Alüminyum Kasa + Kaliteli Abs Materyal
Mekanik bir klavyenin amacı; en düşük basış gücü ile en fazla ve en hızlı tepkinin alınması olsa da, sert basış tepkilerine de dayanabilecek malzeme kalitesi tamamen elinizin altında.

Gerekli Multimedya Fonksiyonlarına Kolay Erişim (FN+F1'den F8'e)
James Donkey 610S üzerinde bulunan FN tuşuna basılı tutarak, ardından istediğiniz F tuşuna basarak; F1-F8 tuşları arasına atanmış tüm gerekli multimedya fonksiyonlarına anında ulaşabilirsiniz.

James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı İng Q USB Gaming Mekanik Klavye Özellikleri​

• Dili ve Dizilimi İngilizce Q
  • Bağlantı Özellikleri Kablolu
  • Bağlantı / Arabirim USB
  • Kablo Uzunluğu1.6 m
  • Oyuncular İçin Evet
  • Multimedya Özellik Var
  • Garanti 24 Ay Distribütör Garantili

Gelelim benim yorumlarıma...

Ürünü ben Gaming Gecesinden 180 TL gibi bir fiyata almıştım fakat şu anki duruma baktığımızda fiyatı uçmuş.

Alıntıyı görüntüle

Warlock ile çok karşılaştırılan bir ürün benim ve çoğu kişininde tercihi tabi ki 610S. Warlock alıp 1 yıl sonra çöpe atmak veya rafa kaldırmak istemiyorsanız 610S alınız.

Alıntıyı görüntüle

Ben bu ürünü aldığımda kafamda iki sorun vardı.

1. Bu üründe bilek desteği var mı ?
-Dostum bu üründe bilek desteği yok.

2.Bu klavye ingilizce ç,ö,ü,ğ,i,ş tuşları yok mu ?
-Hayır var sadece üstlerinde harfin basımı yok.

Ben red switch kullanıyorum kesinlikle red switch tavsiye ederim.

Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için ; https://www.incehesap.com/james-donkey-610s-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-43722/
Dün elime ulaşan Logitech G203 incelemesi için tıklayın ; https://donanimarsivi.com/forum/konu/g203-oyuncu-faresi-inceleme.192886/page-2#post-1917395

Evet arkadaşlar bir incelemenin daha sonuna geldik. İncelemeyi faydalı buluyorsanız beğenmeyi aklınıza takılan sorular içinde aşağıya yazmayı unutmayın.

İyi forumlar dilerim...

Güzel inceleme hocam :)

İnceliyeceğin başka ürün varmı?
G203 oyuncu faresini inceledim bile...

Ileride de JD 710 oyuncu kulaklığını inceleyebilirim.

Red switch ile black switch arasındaki fark sadece basım gücü mü? Red switch black switche göre biraz daha kolay mı basılıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,383
Üyeler
192,703
Son üye
kemaltarık
Geri