Android Beyler Realme 6 en güncel sürümü nedir ?

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,524
Şuan bulunan Realme 6 4GB/128GB sürümüne sahip telefonda RMX2001_11_A.46 sürümü var 2 gün önce güncelleme var uyarısı yaptı bende güncelledim fakat telefon açıldıktan sonra güncelleme kısmına tıkladığımda güncelleme yapılamadı hatası verip yazılımınız güncel dedi şuan bu telefonun en güncel sürümü nedir ve nasıl kurabilirim ?

Sanırım şu an için en güncel sürüm RMX2001_11_B. 47 sürümü. Yani sen son sürüme sahip değilsin.
RMX2001_11_B. 47 sürümünde yeni bir güvenlik yaması getirilmiş ve WİFİ sorunları düzeltilmiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Doom
En İyi Cevap
https://www.realme.com/in/support/software-update ben türkiye baktığımda a44 sürü münü gösteriyorum india sunucusuna bakıyorum b49 diyor acaba india bölümünden indirsem telefonun dili değişirmiki ?
Emin değilim ama güncelleme içeriği sadece Hindistan için yapıldıysa dili İngilizce veya Hintçe olabilir.
Bence o kadar da önemsemene gerek yok, bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsin, sanırım ben olsam beklerdim.

Emin değilim ama güncelleme içeriği sadece Hindistan için yapıldıysa dili İngilizce veya Hintçe olabilir.
Bence o kadar da önemsemene gerek yok, bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsin, sanırım ben olsam beklerdim.
Ya çok saçma update her bölge için ayrı sürüm veriliyor heleki türkiyeye kaldıysa 4 sürüm geriden geliyor.

Ya çok saçma update her bölge için ayrı sürüm veriliyor heleki türkiyeye kaldıysa 4 sürüm geriden geliyor.
Ben Android güncellemeleri dışındaki güncellemeleri pek önemsemiyorum.
Tabi ki güncelleme gelince güzel oluyor ama olmadı diye de uğraşmam yani.
Ama mesela yeni bir Android sürümünün kurulmasında sorun çıksa üzerinde baya bir uğraşırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Doom
ee buna ne zaman android 11 güncellemesi gelecek xiaomi redmi note 8 var birde mesela ona çoktan geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,889
Üyeler
196,841
Son üye
abdllherdm
Geri