Erkek Saç Renk önerisi

SenSeI01

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba arkadaşlar saçımı boyatmak istiyorum fakat kararsızım aklımda gri var ama başkalarında önerilerini almak istedim esmer ten rengim yüz hatlarım biraz keskindir.

Saçım kısa uzun farketmez ikisinide seviyorum Saçım için önerileriniz bekliyorum

Sizden ricam birde Mesela gri önerdiyseniz yanıda hangi renk olsun tek renk olsun istemiyorum örnek olarak mavi - sarı gibi birbiriyle uyumlu renkler önerirseniz sevinirim çok teşekkürler

Merhaba arkadaşlar saçımı boyatmak istiyorum fakat kararsızım aklımda gri var ama başkalarında önerilerini almak istedim esmer ten rengim yüz hatlarım biraz keskindir.

Saçım kısa uzun farketmez ikisinide seviyorum Saçım için önerileriniz bekliyorum

Sizden ricam birde Mesela gri önerdiyseniz yanıda hangi renk olsun tek renk olsun istemiyorum örnek olarak mavi - sarı gibi birbiriyle uyumlu renkler önerirseniz sevinirim çok teşekkürler
Boyama,illa boyuyacaksanda tipini görmek lazm

Gayet makul

1605804776041.png

Boyama,illa boyuyacaksanda tipini görmek lazm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

EEQWQWEqwe aslında böyle düşünmemiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pembe yap :cool: bleedat :cool:💯:cool:
çok yoğun olmadığı sürece sıkıntı olmazda yoğun olarak olursa akrabalar tarafından linç yiyebilirim

Ekler

• IMG-20201118-WA0003.jpg
    IMG-20201118-WA0003.jpg
    133.7 KB · Hit: 86
mavi yakışır knk mavi yap uçları ise kırmızı olsun altına da pembe eşofman mükemmel olur

Geri