Öneri JBL Quantum 800 vs Arctis 9

Hangi kulaklık

• Quantum 800

Oylar: 1 25.0%
  • Arctis 9

Oylar: 3 75.0%

• Oy kullanan toplam üye
    4
Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar bende şuan Hyper x cloud 2 var hem müzik hemde oyun performansından memnunum ama kablosuz kulaklığa geçme kararı aldım ve başlıkta gördüğünüz 2 kulaklık arasında kaldım ben oyun yani ses kasmada fln ikisininde çok iyi olduğunu tahmin ediyorum o yüzden o konuya deyinmeyeceğim fakat arada müzikte dinleyeceğimden dolayı ses yüksekliği ve ses kalitesi benim için çok önemli arctis 9 un 3 desibel daha fazla sesi var sizce bu sesi hissseder miyim hangisi benim için daha uygun olur?

arkadaşlar bende şuan Hyper x cloud 2 var hem müzik hemde oyun performansından memnunum ama kablosuz kulaklığa geçme kararı aldım ve başlıkta gördüğünüz 2 kulaklık arasında kaldım ben oyun yani ses kasmada fln ikisininde çok iyi olduğunu tahmin ediyorum o yüzden o konuya deyinmeyeceğim fakat arada müzikte dinleyeceğimden dolayı ses yüksekliği ve ses kalitesi benim için çok önemli arctis 9 un 3 desibel daha fazla sesi var sizce bu sesi hissseder miyim hangisi benim için daha uygun olur?
Ben şahsen steelseries alırdım

Arctis 9 ses kasmak için berbat ama diğerini bilmiyorum.

Ss arctis 9 um var demek için bile alırım

@RTX3070 bak artics 9 da pili naptılar bilmiyorum ama sesi kısmadan %100 de artis 7 abartısız +20 saat kullandım +22 saat flan o konuda tek gecerim birde kus tüyü gibi hafif cidden.

ben bugün ikisinide kulağıma taktım JBL dış ortamdan gerçekten tamamen kesiyor ss ise pil ömrü çok iyi dediğim gibi oyun konusunda ikiside mükemmel diye tahmin ediyorum ama müzik açısında sizce hangisi daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,401
Üyeler
191,092
Son üye
n4c4ti1214
Geri