ramazannn361
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 378
Sizce 500 ssd yeter mi yoksa bide 1 tb hdd alıyım mı
Sana bağlı 500gb SSD yeter diye düşünüyorum ama yetmezse ilave yapabilirsin.Sizce 500 ssd yeter mi yoksa bide 1 tb hdd alıyım mı
Kullanım amacını bilmiyorum fakat 500 SSD yeterli olucaktır. Tavsiyem 1 TB hdd yerine git bir 500lük SSD daha al. Daha iyi olacaktır.Sizce 500 ssd yeter mi yoksa bide 1 tb hdd alıyım mı
Oyun için alacağım pc yiKullanım amacını bilmiyorum fakat 500 SSD yeterli olucaktır. Tavsiyem 1 TB hdd yerine git bir 500lük SSD daha al. Daha iyi olacaktır.
550 gb ssd yeterli.Sizce 500 ssd yeter mi yoksa bide 1 tb hdd alıyım mı
Yine de dediğim gibi ben olsam 2x500GB SSD tercih ederdim.Oyun için alacağım pc yi
sistemde sadece ssd kullanmam ömrünü kısaltır bence 1tb + 240 ssd yapabilirsinSizce 500 ssd yeter mi yoksa bide 1 tb hdd alıyım mı
Neyin ömrünü kısaltır dostum?sistemde sadece ssd kullanmam ömrünü kısaltır bence 1tb + 240 ssd yapabilirsin
ssd'nin, bütün sistemi ssd üstüne kurmak kısaltır ömrünüNeyin ömrünü kısaltır dostum?
Öyle bir olay mı varmış, ilk kez duyuyorum vallahi. Sadece ssd kullananlara noluyor?ssd'nin, bütün sistemi ssd üstüne kurmak kısaltır ömrünü