İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Ben bu gün papara kart siparisi vericemde verirken tc vermek gereklimi yoksa sadece adres yeterli mi
TC de gerekli diye biliyorum eğer black kart alıyorsan.Ben bu gün papara kart siparisi vericemde verirken tc vermek gereklimi yoksa sadece adres yeterli mi
lite card adrese geliyormu.TC de gerekli diye biliyorum eğer black kart alıyorsan.
Tam bilmiyorum ben ama lite card şokta falan satılıyor die biliyorum.lite card adrese geliyormu.
D&R ve teknosa da satiliyor ancak yakınımda yokTam bilmiyorum ben ama lite card şokta falan satılıyor die biliyorum.
Tc yi adam gelirken vermek zorundasın kral ayrı olarak onaylı hesap yapman gerekiyor papara uygulaması üzerindenBen bu gün papara kart siparisi vericemde verirken tc vermek gereklimi yoksa sadece adres yeterli mi
Evet Black Card almak için TC gerekiyor. Geçen gün elime ulaştı. Ve gayet yakışıklıKart adına basılacağı için bildiğim kadarıyla TC'ni vermeden kartı alamıyorsun.
Lite Card'da sanırım sadece D&R tarzı mağazalardan alınabiliyor.
Papara güvenilir bir şirket, bence çok da çekinmene gerek yok.
İnternetten sipariş edebiliyorsunuz lite card, internete lite card yazarsanız çıkar.D&R ve teknosa da satiliyor ancak yakınımda yok
Evet ben de bir kaç aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Papara'ya nazaran daha bir premium hissettiriyorEvet Black Card almak için TC gerekiyor. Geçen gün elime ulaştı. Ve gayet yakışıklı![]()
Tamam büyük ihtimale lite card alıcam onaylanması uzun sürüyormus galiba bazı sitelerde öyle yazıyor.İnternetten sipariş edebiliyorsunuz lite card, internete lite card yazarsanız çıkar.
Lite card ı onaylatmak gerekmiyor değilmi.(tc felan vermek)Evet ben de bir kaç aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Papara'ya nazaran daha bir premium hissettiriyor![]()
Lite Card için hakkında kesin bir bilgim yok.Lite card ı onaylatmak gerekmiyor değilmi.(tc felan vermek)
İsimli istiyorsan Tc gerekli. Devlet istiyorBen bu gün papara kart siparisi vericemde verirken tc vermek gereklimi yoksa sadece adres yeterli mi