- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,026
Kimlik dogrulama sistemi mevcut sistemde. Dogum tarihi tc vs. yanlış ise kabul etmez. Ben black kart aldım 1 haftada adım yazılı şekilde geldi.
Arkadas siparis edebiliyorsun dedi suan yakınımda hiç D&R ve teknosa yok.Lite Card için hakkında kesin bir bilgim yok.
Ancak bildiğim kadarıyla 5 TL'ye satın alıp uygulamasına giriş yaptıktan sonra direkt kullanılabilir oluyor.
Lite Card hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Şimdiye kadar sadece Black Card kullandım.Arkadas siparis edebiliyorsun dedi suan yakınımda hiç D&R ve teknosa yok.
Sağol yinede yardım etiğin içinLite Card hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Şimdiye kadar sadece Black Card kullandım.
hocam bu paparakard kredi kartı değilse ne işe yarıyor bu papara kartları bi anlayamadım işime yararsa bende alıyım siyah kart severimEvet Black Card almak için TC gerekiyor. Geçen gün elime ulaştı. Ve gayet yakışıklı![]()
Buyrun efenim. Ben bu konuyu okuduktan sonra aldım. İnial'da var fakat Papara kullanacağım artık.hocam bu paparakard kredi kartı değilse ne işe yarıyor bu papara kartları bi anlayamadım işime yararsa bende alıyım siyah kart severim![]()
donanimarsivi.com
netflix spotify ım varda işime yaramazmış ya kredi lazım bana neyse saolBuyrun efenim. Ben bu konuyu okuduktan sonra aldım. İnial'da var fakat Papara kullanacağım artık.
Rehber - Neden İninal Yerine Papara Almalıyız?
Bu konuda neden artık İninal tercih etmememiz gerektiğini anlatacağım. 2012'den beri var ve ön ödemeli kart konusunda akla gelen ilk firma. Lakin böyle olduğu için iyi diye algılamayın, ön ödemeli kartlar arasında en kötüsü şu anlık İninal. Şu anda İninal kullananların bir an önce Papara'ya...donanimarsivi.com
Rica ederimnetflix spotify ım varda işime yaramazmış ya kredi lazım bana neyse saol![]()