İtopya'dan verdiğim siparişler

Bthnsvc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
727
3 gün önce mouse söyledim daha hazırlanıyor diyor bugünde kasa söyleyecektim ikisine ayrı ayrı kargo masrafı vermemek için mouse u iptal edip yeniden söyleyim mi?
Yoksa kasayı amazondan mı alayım 468 tl kargo bedava?

3 gün önce mouse söyledim daha hazırlanıyor diyor bugünde kasa söyleyecektim ikisine ayrı ayrı kargo masrafı vermemek için mouse u iptal edip yeniden söyleyim mi?
Yoksa kasayı amazondan mı alayım 468 TL kargo bedava?
iade süreci 2 3 gün sürer itopyada bence amazondan al 2 3 günde direk eline olsun :)

amazon daha mantıklı gelıyor hem kargo bedava hem de prıme varsa daha hızlı kargolanır

Amazonda alabilirsin bence hem hızlı hem kargo bedava

buyuk bır ıhtımal msı mag forge almayı planlıyorsunuz bende sizin gibi yaptım kasanın indirimde oldugunu bugun farkettim açıkcası bence birini amazondan birini ise itopyadan alın hiçbir zaman tek el bir yere bağlı kalmayın

Ben Amazon'dan almayı tercih ederdim hem kargo hızlı hem de bedava.

MSI MAG FORGE 1001
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100R

Prime sız ne kadar sürede gelir acaba
Onu bilmiyorum ama prime ilk ay bedava zaten onu alabilirsin

MSI MAG FORGE 1001

100R

Prime sız ne kadar sürede gelir acaba
Güzel kasa Herhalde Yeni Videodan gördünüz Amazondan almanızı tercih ederim ve kasanın ön iki fanı kontrol ediliyor diye biliyorum güzel günlerde kullanın

Onu bilmiyorum ama prime ilk ay bedava zaten onu alabilirsin
P.O. kutusu şirket adı falan diyor amazon adres girerken bunları girmek zorunlu mu ne istiyor benden 😅

Güzel kasa Herhalde Yeni Videodan gördünüz Amazondan almanızı tercih ederim ve kasanın ön iki fanı kontrol ediliyor diye biliyorum güzel günlerde kullanın
teşekkür ederim saolun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,066
Üyeler
188,694
Son üye
marcoasensio21
Geri