iade süreci 2 3 gün sürer itopyada bence amazondan al 2 3 günde direk eline olsun3 gün önce mouse söyledim daha hazırlanıyor diyor bugünde kasa söyleyecektim ikisine ayrı ayrı kargo masrafı vermemek için mouse u iptal edip yeniden söyleyim mi?
Yoksa kasayı amazondan mı alayım 468 TL kargo bedava?
amazon daha mantıklı gelıyor hem kargo bedava hem de prıme varsa daha hızlı kargolanır3 gün önce mouse söyledim daha hazırlanıyor diyor bugünde kasa söyleyecektim ikisine ayrı ayrı kargo masrafı vermemek için mouse u iptal edip yeniden söyleyim mi?
Amazonda alabilirsin bence hem hızlı hem kargo bedava3 gün önce mouse söyledim daha hazırlanıyor diyor bugünde kasa söyleyecektim ikisine ayrı ayrı kargo masrafı vermemek için mouse u iptal edip yeniden söyleyim mi?
amazon prıme dıye bır sıstem geldı turkıyeye ılk ay ucretsız dıger aylar da 8 tl kargo daha hızlı gelıyor hem de prıme a ozel ındırımler vs gelıyorprime derken hocam o ne oluyor
MSI MAG FORGE 1001Kasa Msi mı?
Prime sız ne kadar sürede gelir acabaAmazonda alabilirsin bence hem hızlı hem kargo bedava
Onu bilmiyorum ama prime ilk ay bedava zaten onu alabilirsinMSI MAG FORGE 1001
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100R
Prime sız ne kadar sürede gelir acaba
Güzel kasa Herhalde Yeni Videodan gördünüz Amazondan almanızı tercih ederim ve kasanın ön iki fanı kontrol ediliyor diye biliyorum güzel günlerde kullanınMSI MAG FORGE 1001
100R
Prime sız ne kadar sürede gelir acaba
P.O. kutusu şirket adı falan diyor amazon adres girerken bunları girmek zorunlu mu ne istiyor bendenOnu bilmiyorum ama prime ilk ay bedava zaten onu alabilirsin
teşekkür ederim saolunGüzel kasa Herhalde Yeni Videodan gördünüz Amazondan almanızı tercih ederim ve kasanın ön iki fanı kontrol ediliyor diye biliyorum güzel günlerde kullanın