Kendi web sitenizdeki Adsense reklamları mı?Dostlar konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
EvetKendi web sitenizdeki Adsense reklamları mı?
Adsense onayı aldınız mı? Yani adsense hesabınıza giriş yaptığınızda web sitenizin adsense reklamı göstermeye uygun olduğunu görebiliyor musunuz?
EvetAdsense onayı aldınız mı? Yani adsense hesabınıza giriş yaptığınızda web sitenizin adsense reklamı göstermeye uygun olduğunu görebiliyor musunuz?
Reklamları otomatik yerleştirme ile mi yerleştirdiniz, yoksa manuel olarak mı? Eğer yeni eklediyseniz, reklamların görüntülenmeye başlaması 6 ila 24 saati alabilir. Cihazınızın önbelleğini ve DNS önbelleğini temizleyerek tekrar kontrol edebilirsiniz.
İlk baş manuel koydum olmadı şimdi otomatik açtım bekliyorumReklamları otomatik yerleştirme ile mi yerleştirdiniz, yoksa manuel olarak mı? Eğer yeni eklediyseniz, reklamların görüntülenmeye başlaması 6 ila 24 saati alabilir. Cihazınızın önbelleğini ve DNS önbelleğini temizleyerek tekrar kontrol edebilirsiniz.
Biraz bekleyiniz, sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.İlk baş manuel koydum olmadı şimdi otomatik açtım bekliyorum
Tamamdır hem otomatiği açtım hemde manuel yerleştirdim bekliyorumBiraz bekleyiniz, sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.
Geldi reklamlar teşşekür ederimBiraz bekleyiniz, sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.
Rica ederim, bir sorunun olursa her zaman yardımcı olurum. Bir mesajın yeter.Geldi reklamlar teşşekür ederim
biraz ayıp oluyor ama neden BGBG bu şekilde normalde 30 40Rica ederim, bir sorunun olursa her zaman yardımcı olurum. Bir mesajın yeter.
Görüntülenme başı yaklaşık ne kadar kazanıyorsun?