5K Bütçe için uygun mu ?

Reaksiyon skoru
140
Çöp daha iyisini toplarsın

Az öncekinden kat kat daha iyi

R5 1600 AF + 1650 super dene monitör olarak da kesinlikle bu ama alamazsan buna çevirebilirsin.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-freesync-curved-oyuncu-fiyati,366484126.html kesinlikle alman gerken.
alamazsan alabileceklerin.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Kesinilikle çöp. Düşük ekran kartı koyup, dandirik ekipman eklemiş fiyatını yükseltmişler

• Muhteşem
O monitör hiç olmadı. Monitör için ve sistem için max bütçe belirtir misiniz?
5000₺
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R5 1600 AF + 1650 super dene monitör olarak da kesinlikle bu ama alamazsan buna çevirebilirsin.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-freesync-curved-oyuncu-fiyati,366484126.html kesinlikle alman gerken.
alamazsan alabileceklerin.

AOC TN PANEL VE KESİNLİKLE ÖLÜ PİXELİ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

5000₺

İşlemciyi Ryzen 5 3500X ve ekran kartını GTX 1660 Super yaparsanız 4700'e harika bir sistem elde edersiniz.

• Beğen
5000₺

Ölü pixeli olsa outlet diye satarlar ve ölü fiyatına satarlar neden ölü pixelli satsınlar öyle gelse bile iade edersin zaten ve büyük ihtimal oyuncu sistemi bu TN panel daha iyi olur aslında Va ve IPS'den hızlı ve en az 75 HZ alsan daha iyi ve 1ms üstü monitörler de kötü. ( tarayıcı kapandı yazı biraz silindi baştan yazayım dedim şimdi eksik bir şey yazmış olabilirdim. :d)

5000₺

Bir kere doğru düzgün monitör alırsan kırk kere sorunla karşılaşmazsınız.
Outlet ürünlerin bir güvencesi yok.
Monitör için 1000-1400 liraya kadar bütçe ayırdığınız zaman sistemine eşlik edecek nitelikle bir model tavsiyesi yapabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,614
Üyeler
189,881
Son üye
orthros
Geri