Öneri Gamepower Medusa ve Warlock

auditore

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlae 450TL bütçe ile Gamepower Medusa + Warlock ikilisinden başka klavye - kulaklık var mı? Bir de Gamepower ürünlerinin dandik olduğunu yazıyorlar Facebook gruplarında kullananlar yorumlarını yazabilir mi? Klavye olarak red switch tercihim.

Klavye ingilizce sizin için sorun yaratır mı?
Kulaklığı ben kullanıyorum.

Gamepower çok F/P ürünler üretiyor diyenler bile Warlock'un alınmaması gerektiğini savunur kanımca. Aksini diyen varsa ışıkları söndüğünde görür ne kadar F/P olduğunu.

Kulaklık olarak G528C tavsiye ederim. Memnun kaldığım bir ürün.

Arkadaşlae 450TL bütçe ile Gamepower Medusa + Warlock ikilisinden başka klavye - kulaklık var mı? Bir de Gamepower ürünlerinin dandik olduğunu yazıyorlar Facebook gruplarında kullananlar yorumlarını yazabilir mi? Klavye olarak red switch tercihim.
klavye konusunda pek bir bilgim yok kulaklık olarak James Donkey 710 kullanıyorum memnunum düşünülebilir

Warlock'u gördüğün an unut onu alma. Aşırı dandik bir model asla önermiyorum.

neden acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Klavye ingilizce sizin için sorun yaratır mı?
Kulaklığı ben kullanıyorum.

Maalesef bütçemi aşıyor

Hayır hayır hayır Medusa alma

Neden

James Donkey 712 Kulaklığı Tavsiye Ederim. Kendim Kullanıyorum. Ses Kalitesi ve Mikrofonu Üst Düzeydir.

Rampage KB-R90 Orion Usb Kablolu RGB Red Switch Mekanik Gaming Q Klavye 350,00 TL yerine 304,22 TL

Arkadaşlar bu klavye nasıldır

Gamebooster GB-G7 Reaper Usb Kablolu Rainbow Işıklı Bileklikli Mekanik Gaming Q Klavye 325,57 TL yerine 271,59 TL

Gamepower Ogre Rainbow Mavi Switch Mekanik Gaming Klavye 399,00 TL yerine 292,99 TL

Arkadaşlar bu iki ürün nasıldır? Aralarından hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
Hocam 2 sinide 2 yıldan fazladır kullanıyorum bir sorun varsa cevaplayabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri