EFI Shell version 2.70 sorunu

EmaRex27

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
BIOS'a veya boot menüsüne gir, oradan Windows 10'un kurulumunu içeren diskten boot et.
Eğer BIOS'a veya boot menüsüne giremiyorsan EFI Shell'den de boot edebilirsin.
Fotoğrafını at bakalım ekranın kurulum diski takılıyken.

BIOS'a veya boot menüsüne gir, oradan Windows 10'un kurulumunu içeren diskten boot et.
Eğer BIOS'a veya boot menüsüne giremiyorsan EFI Shell'den de boot edebilirsin.
Fotoğrafını at bakalım ekranın kurulum diski takılıyken.
Hocam ben sadece laptopu adım win 10u cmdden kurucaktım hiç bir şey takılı deği ne yapmalıyım?

Dostum elinde Windows 10'u yüklemek için kurulum diski yok mu? Yoksa ne ile kurmayı düşünüyorsun?
pc ye cmdden kurmuştum bunada öyle kurarım diye düşündüm fredos diye nasıl disk işini haedebilirim

PC ye cmdden kurmuştum bunada öyle kurarım diye düşündüm fredos diye nasıl disk işini haedebilirim
"CMD'den kurmuştum" ne demek dostum? Allah için biraz açıklayıcı yaz, hiçbir şey anlamıyorum.

Windows 10 kurulumunu ne ile yapacaksın? Eğer elinde kurulum diski yoksa yükleyemezsin.

"CMD'den kurmuştum" ne demek dostum? Allah için biraz açıklayıcı yaz, hiçbir şey anlamıyorum.

Windows 10 kurulumunu ne ile yapacaksın? Eğer elinde kurulum diski yoksa yükleyemezsin.
Bende bir pc var bi laptop pc ye cmdden win 10 kurmuştum buna da öyle kurarım diye düşündüm
bugün laptop geldi açtığım gibi bu ekran geiyor kuruum diskini kendim bi beeğe atıp yapabilir miyim veya nasıl atıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,815
Üyeler
186,248
Son üye
dinomoregames
Geri