İnstagramın kurucusu palyaçodan korkuyodur belki?Bu aralar çok gündem oldu bir tanr paylaco fotosu var o fotoyu intagram profili yaptin an hesabin kapatiliyor sizce nedeni nedir fotoyu buraya koymaya korktum biseu felan olur isteyen özelden yazabilir
Aga fotoyu atsana ama yarın sabah bakarım gece gece uyuyamam şimdi.Djjfj çok iyi cevap ya gece gece çok güldüm
Korkunc ddgil la o kadar özelden atiyorumAga fotoyu atsana ama yarın sabah bakarım gece gece uyuyamam şimdi.
Öcü!!O resme merak edip edip baktım, cidden korktum.
Palyoça falan değil la o, öcü o öcüü!
Yok bakmam sonra tuvalette arkama bakıyom.Korkunc ddgil la o kadar özelden atiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öcü!!
Haber linkini paylaşayımAga fotoyu atsana ama yarın sabah bakarım gece gece uyuyamam şimdi.
Haber linkini paylaşayım
--yasak ise linki kaldırırım--
![]()
İnternette hızla yayılan esrarengiz palyaço fotoğrafı, Instagram hesaplarının kapanmasına neden oluyor
Sosyal medyada dolaşan bir palyaço fotoğrafının Instagram'da hiçbir şekilde profil fotoğrafı yapılamadığı öne sürüldü. Profil fotoğrafı yapan kullanıcıların, intihara meyilli olduğu gerekçesiyle hesaplarının 5 saniye içinde kapatıldığı belirtildi.www.haberler.com
Hocam bana da Deep Webden alınmış bir seri katil fotosunu andırıyor nedenseAma bisru soylicem tipleri bakinca sanki çocuk kacirma cinayet suçları islemis insalara benziyor böyle tipler cok gordum internnette ama hrp yabanci ulkelerde oluyor genelde
Sahte hesap acip denedim bu profili yaptim kendi hesabimdan sikayet ettim intihar bisey bisey var ondan 5 saniyr surdu sürmedi kapandıO resme merak edip edip baktım, cidden korktum.
Palyoça falan değil la o, öcü o öcüü!