Yardım 3600den 2700x e geçilir mi

0 2700x vericekler o da var :/ tam performansında çalışacağının garantisini vermiyorlarmış o arada bıraktı eskisi gibi olacak olsa 3600 ama eskisi gibi olacağının garantisi yoksa 2700x bence
Oyunda o kadar fark göstermiyor youtube test videolarında yayın için hangisi ve dediğiniz gibi o garantiyi vrseler bende 3600 derdim ama

Oyunda o kadar fark göstermiyor youtube test videolarında yayın için hangisi ve dediğiniz gibi o garantiyi vrseler bende 3600 derdim ama
sadece oyun mu oynuyorsun bi de 2700x sıfır mı verecekler ve 3600 ü ne kadar kullandın

sadece oyun mu oynuyorsun bi de 2700x sıfır mı verecekler ve 3600 ü ne kadar kullandın
3600 1.5 aylık 2700x bir kaç saat çalışmış yayında yapıyorum twitch den

Beyler islemciti garantiye göndermiştim pimler kırıldı diye 250 TL ye 3600 ü yapıyorla veya bedava 2700x le değişim yapıyorl hangisi sizce ve rx 570 8 gb 2700x i fsp 550w 80+ besler mi ve 2700x en fazla hangi ekran kartını 1080 de besler
wraith prism veriyor ise 2700x al geç

yayın yapıyormuşsun bence r7 2700x al

@kandes22 elinde snowman m200 combo varmış yayın yapıyormuş bu şartlarda 2700x mi 3600 mü 2700xle soğutucu göndermiyorlarmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben çıkamadım işin içinden 😅

bana sorarsan 2700x + snowman m200 comboyla devam et çünkü eski işlemcinin çalışacağının garantisini veremiyorlar

@kandes22 elinde snowman m200 combo varmış yayın yapıyormuş bu şartlarda 2700x mi 3600 mü 2700xle soğutucu göndermiyorlarmış

ben çıkamadım işin içinden 😅

bana sorarsan 2700x + snowman m200 comboyla devam et çünkü eski işlemcinin çalışacağının garantisini veremiyorlar

O zaman önermem.

İşlemcisi sıcak çalışır bayağı, UC yapmak zorunda kalır.

kandes22 yi dinle sen o daha bilgili benden

Ama şimdi eski işlemcinin çalışacağının garwntisi yok yani vermiyor o garantiyi
O zaman önermem.

kandes22 yi dinle sen o daha bilgili benden
Bende senin gibi çalısma garsntisi yok diye arada kaldım yoksa direk 3600 ü yaptırı geçerim ama çalışma garantisi yoksa niye almak istesinler offf deliricem

O zaman önermem.

Reis çok iyi diyonda çalısır mı sence konualrımda var işlemcinin durumu nerede kırık olduğu çalışır ve eski performansı verir dersen 3600 alıcam

Ama şimdi eski işlemcinin çalışacağının garwntisi yok yani vermiyor o garantiyi

Bende senin gibi çalısma garsntisi yok diye arada kaldım yoksa direk 3600 ü yaptırı geçerim ama çalışma garantisi yoksa niye almak istesinler offf deliricem

Reis çok iyi diyonda çalısır mı sence konualrımda var işlemcinin durumu nerede kırık olduğu çalışır ve eski performansı verir dersen 3600 alıcam

Pin yamulması düzeltilince eski performansı verir.

En azından öyle biliyorum.

Geri